Douăzeci şi unu de persoane din Turcia, de urgenţă la spital, după ce au luat masa în Braşov

21 de turci au ajuns la spital © Arhiva

Douăzeci şi unu de persoane au ajuns de urgenţă la trei spitale din Braşov, după ce au luat masa la o pensiune din oraş.

Cele 21 de persoane sunt din Turcia, venite în Braşov pentru o vacanţă, însă nu s-au mai putut bucura de absolut nimic pentru că au ajuns direct la spital.

Cele 21 de persoane venite din Turcia pentru o vacanţă la Braşov erau cazate la o pensiune din oraş, imediat după ce au luat masa, au început să se simtă foarte rău.

Oamenii au cerut imediat ajutor salvatorilor, iar la faţa locului au ajuns mai multe autospeciale SMURD. Celor 21 de cetăţeni turci li s-a acordat primul ajutor la faţa locului, apoi au fost transportate la trei spitale din oraş.

Din primele informaţii, se pare că cele 21 de persoane ar fi suspecti de o toxiinfecţie alimentară.

Purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja, a transmis că echipajele au intervenit pe strada 13 decembrie din Brașov, la o pensiune.

Toate cele 21 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, acuzând dureri de cap şi de stomac, semne ale unei toxiinfecţii alimentare.

Pacienții au fost transportați la Spitalul de Boli Infecțioase, la Spitalul Județean de Urgență Brașov și la Spitalul Militar.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro