Dovada că Gheorghe Dincă a mințit când a spus că a aruncat telefonul Luizei Melencu pe câmp

Dovada că Gheorghe Dincă a mințit când a spus că a aruncat telefonul Luizei Melencu © arhivă

Ies la iveală detalii halucinante în cazul Caracal, în urma cercetărilor făcute pe cont propriu de avocata familiei Melencu, Carmen Obîrșanu. O informație-bombă arată că Gheorghe Dincă a mințit când le-a spus anchetatorilor, la reconstituire, că a aruncat telefonul fetei pe câmp. 

Carmen Obîrşanu, avocata familiei Melencu, a stabilit mişcarea telefonului Luizei, în urma cercetărilor făcute pe cont propriu. 

La ora 11:34. Luiza Melencu a urcat în maşina care oprise lângă ea să o ia la ocazie. Anterior, vorbise la telefon cu bunicul ei, Stelian Iordache, căruia i-a spus că nu a reuşit să scoată banii de la bancomat. 

Orele 11:35. Telefonul Luizei Melencu, având în el cartela-abonament, iese din raza celulei de la Caracal, ceea ce înseamnă că autoturismul se deplasa către ieşirea din oraş.

Orele 11:36. Telefonul cu cartela este preluat de către releul de la Dioşti, care are o rază de acoperire de 4.000 de metri. Până la ora 13:46, telefonul cu cartela-abonament nu mai funcţionează, deși rămâne pe raza releului din comuna Dioşti.

Potrivit EVZ, acest lucru indică faptul că Gheorghe Dincă a minţit la reconstituire, atunci când a afirmat că, în drum spre Dioşti, a tras pe dreapta într-o parcare, a stat câteva minute și a întors maşina, cu Luiza captivă în ea, înapoi spre Caracal. În acest caz, telefonul ar fi fost din nou preluat de celula de la Caracal. 

De asemenea, Gheorghe Dincă ar fi mințit și când a spus că a aruncat pe câmp telefonul fetei.  Până la ora 19:22, pe dispozitiv au fost înregistrate aproape 100 de apeluri, dintre care 7 video. 

Telefonul rămâne fără baterie, tot pe raza releului de la Dioşti.

„Am reuşit să scot listingul acestor apeluri, pe care le voi depune la dosar şi sper ca judecătorii să ia în considerare această probă şi să dispună cercetări pentru a se afla cine a sunat în afară de membrii familiei. Ce pot să vă spun este că angajatul care mi-a dat acest listing a fost a doua zi sancţionat de către şefii lui”, a declarat Carmen Obîrşanu, conform evz.ro.

Totodată, cartela prepay a fost apelată după răpire. Vorbim despre cartera prepay pe care Luiza Melencu o avea în husa telefonului. Acest lucru duce cu gândul la faptul că sim-ul a fost intrudus într-un alt telefon. Dacă Dincă ar fi aruncat telefonul repede, cel mai probabil nu ar fi găsit în interiorul husei cartela pe care Luiza o folosea doar pentru Facebook. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro