Drama fără margini a şase copii rămaşi sub cerul liber împreună cu mama lor. Tatăl le-a murit în urmă cu trei săptămâni

Drama fără margini a şase copii rămaşi sub cerul liber împreună cu mama lor. Tatăl le-a murit în urmă cu trei săptămâni © Observator.tv

O mamă împreună cu cei şase copii ai săi trec prin clipe grele. Soţul său s-a stins în urmă cu doar trei săptămâni, iar de atunci întreaga viaţa i-a fost dată peste cap. Femeia a ajuns sub cerul liber, după ce a fost dată împreună cu copilaşii săi afară din casă.

Tânăra mamă a rămas pe drumuri şi cu şase copii de crescut. Bărbatul său s-a stins în urmă cu trei săptămâni. Acesta se afla la pădure, acolo unde strângea lemne pentru a le aduce acasă. La un moment dat, bărbatul a fost ciupit de un tăune. Fără să ştie că este alergic, bărbatul a intrat în şoc anafilactic şi nu a mai putut fi salvat. Acum, tânăra mamă din localitatea vasluiană Parpaniţa a rămas pe drumuri, pentru că cumnatul său, fratele soţului, a decis să o dea afară din casă împreună cu copiii.

Bărbatul nu s-a îndurat de cele şapte suflete, care au fost scoase în gerul nemilos. Scăparea lor a fost o femeie din sat, om cu suflet mare, care a decis să le întindă o mână de ajutor celor şapte suflete nevoiaşe, potrivit Observator.tv.

Astfel, femeia le-a pus la dispoziţie o casă, pentru ca cei şapte să poată locui în această perioadă. Mama copilaşilor trebuie să se descurce cu zece milioane de lei vechi, în fiecare lună, bani pe care îi obţine de pe urma alocaţiilor celor mici. Copiii sunt în vârstă de 1 an, 3 ani, 6 ani, 9 ani, 13 ani, respectiv 14 ani.

De altfel, dacă unchiul micuţilor nu s-a arătat deloc dornic să-i ajute, au fost în schimb alţi oameni care au sărit în ajutorul lor. Preotul din sat a fost unul dintre cei care i-a rugat cu mare interes pe localnici, dar şi pe şi cei care pot şi îşi doresc să-i ajute pe micuţii rămaşi fără tată. Preotul din localitate şi-ar dori ca oamenii să pună mână de la mână, iar peste ceva timp să poate fi ridicată o mică căsuţă pentru ca cei mici să poată să stea fără probleme.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro