Dramă fără margini în Slatina! O doctoriţă a murit după ce a născut gemeni. Cum a fost posibilă tragedia

Dramă fără margini în Slatina! O doctoriţă a murit după ce a născut gemeni. Cum a fost posibilă tragedia © gds.ro

Sfârşit cumplit pentru o doctoriţă din Slatina. Femeia a murit la doar 37 de ani, la scurt timp după ce a adus pe lume gemeni.

Minela Călinescu a fost medic ginecolog de la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Doctoriţa s-a stins din viaţă vineri în Spitalul Județean Clinic de Urgență Craiova, după ce a fost în comă aproximativ de o lună, în aceeaşi instituţie în naştere celor doi copii ai săi.

Doctoriţa în vârstă de 37 de ani a fost în culmea fericirii atunci când a aflat că a rămas însărcinată cu gemeni, în urma unei fertilizări in vitro. Femeia a adus la lume o fetiţă şi un băieţel la 32 de săptămâni, potrivit gds.ro.

Nimeni nu s-ar fi gândit însă la nenorocirea ce urma să se întâmple. Calvarul a început la nici o săptămână de când a devenit mamă, Minela Călinescu suferind un stop cardio-respirator. Chiar dacă medicii au reuşit atunci să îi salveze viaţa, resuscitând-o, femeia a rămas în comă. De atunci, doctoriţa s-a luptat încontinuu să trăiască, având în vedere că activitatea ei cerebrală a fost grav deteriorată.

În ciuda eforturilor medicilor de a o ţine în viaţă, decesul a avut loc vineri, pe data de 14 februarie 2020. 

Minela Călinescu era din Mehedinţi. Femeia s-a angajat la spitalul din Slatina, după ce s-a căsătorit cu un slătinean. Sarcina sa cu gemeni fost urmărită cu atenţie de colegii din Craiova.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro