Drama tinerei din Botoșani, ucisă de coronavirus! Își înmormântase mama în urmă cu 14 zile

Drama tinerei din Botoșani, ucisă de coronavirus! Își înmormântase mama în urmă cu 14 zile © pixabay

Tânăra de 27 de ani, din Botoșani, care a murit răpusă de virusul ucigaș, a trăit o dramă inimaginabilă înainte de a se îmbolnăvi. Ea își condusese mama pe ultimul drum cu doar două săptămâni înainte.

Ea era originară din comuna Cândești, Botoșani. Suferea de diabet tip 1 și era dependentă de insulină, pe care și-o administra de câteva ori pe zi.

Sâmbătă, ea ar fi fost transportată la Spitalul din Dorohoi din cauza unei come diabetice, potrivit unor surse citate de Mediafax.

Pe 22 martie i s-a făcut testul pentru depistarea infecției cu noul coronavirus, iar rezultatul, pozitiv, a venit a doua zi. Tânăra a fost transportată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, dar din păcate, ieși și-a dat ultima suflare.

Drama tinerei ucise de coronavirus

În urmă cu doau două săptămâni, și mama tinerei a murit. La înmormântare au participat copii femeii, veniți din Marea Britanie, potrivit primarului din comună.

„Fata nu a fost plecată nicăieri. Ea a stat acasă, dar ea s-a născut cu diabet, făcea insulină de trei-patru ori pe zi. Mama ei a murit acum două săptămâni și au înmormântat-o. La înmormântare au venit frați de ai ei din Anglia, ei sunt vreo opt frați. Ea fost dusă întâi la Dorohoi, după la Botoșani și după de la Botoșani la Iași", a transmis primarul Comunei Cândești, Constantin Ciornodolea, citat de Mediafax.

Pacienta de 27 de ani din Botoșani este cea mai tânără victimă răpusă de noul tip de coronavirus din România.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro