Dramele din viața Sabinei, tânăra arsă într-un geamantan, lângă Giurgiu: „Era o cerșetoare, o fată traumatizată”
Publicat pe 13.11.2020 la 00:02 Actualizat pe 13.11.2020 la 00:02
Sabina Mircea a trăit o viață plină de drame, încă din tinerețe. Părăsită de familie și de cei dragi, tânăra a luat-o pe drumuri greșite, însă a reușit să se redreseze, ba chiar a făcut și mai multe fapte bune. Cine a ajutat-o pe tânără să își schimbe viața?
- Dramele Sabinei, tânăra arsă în Giurgiu
- Cum a reușit să afle un adevăr teribil
- Persoana care i-a fost alături, atunci când nu mai avea pe nimeni
Mihaela-Sabina Mircea a avut rol de martor într-un dosar stufos de înșelăciune, în care păgubit era un cetățean norvegian, pe nume Dag Langerud. Bărbatul a fost păcălit de câțiva vecini ai tinerei din Pantelimon, fiindu-i sustrasă suma totală de 100.000 de euro.
Cine a ajutat-o pe Sabina, în perioada în care fusese părăsită de familie
Norvegianul a cunoscut-o pe Sabina în anul 2016, când ea se afla la cerșit împreună cu fiul ei, neavând vreo șansă, la acea vreme, să fie angajată undeva. Dag a decis să o ajute pe tânără, astfel că i-ar fi găsit o locuință și chiar și un loc de muncă decent, într-atât cât să își poată crește într-un stil modest copilul mic.
Ca formă de recunoștință pentru omenia lui, Sabina l-ar fi ajutat pe norvegian să îi găsească pe cei care l-au păcălit și i-au furat suma importantă de bani.
Un grup de tineri din Pantelimon i-au propus norvegianului o afacere, însă în spatele acesteia se afla un plan bine pus la punct, scopul fiind stoarcerea de bani a bărbatului străin. Până la urmă, norvegianul și-a dat seama că a fost înșelat, astfel că și-a cerut banii înapoi. Escrocii nu au mai fost de găsit, ba chiar și-au falsificat și conturile de socializare, pretinzând că sunt avocați, polițiști sau procurori.
Sabina a ajutat la descoperirea celor care l-au furat pe protectorul ei
Astfel, sub pretextul că îl vor ajuta să își recupereze banii, aceștia îi mai cereau și alte sume, paguba ajungând la peste 100.000 de euro. Aflând aceste informații, Sabina s-a apucat să urmărească propriile piste și să cerceteze mai amănunțit situația, mai ales că vinovații erau vecini cu ea în comuna Pantelimon.
Tânăra chiar îi trimitea norvegianului poze cu casele și adresele infractorilor, ba chiar ar fi căutat și prin gunoaie pentru a le afla adevăratele identități și pentru a putea să îi dea pe mâna Poliției.
S-a aflat, într-un final, că escrocii au spălat banii furați și au investit în mai multe afaceri din Marea Britanie. Norvegianul a vrut să ca pedeapsa să fie una pe măsură, astfel că a formulat plângeri atât în România, cât și în Anglia, fiind deschise dosare penale în ambele țări.