După Cristina Țopescu, un alt jurnalist și-a pierdut viața. Colegii de breaslă, în stare de șoc. "Adio, Bogdan!"

După Cristina Țopescu, un alt jurnalist și-a pierdut viața. Colegii de breaslă, în stare de șoc. "Adio, Bogdan!" © Facebook

Este, din nou, doliu în presa românească. La doar câteva zile după ce s-a aflat de moartea tragică a Cristinei Țopescu, un alt cunoscut jurnalist s-a stins din viață. Colegii de breaslă sunt în stare de șoc și nu pot accepta faptul că nu îl vor mai vedea niciodată.

Este vorba despre Bogdan Lupescu, ce a încetat din viață la vârsta de 47 de ani. Moartea jurnalistului a survenit fulegerători, iar numeroși colegi au transmis mesaje de condoleanțe, la auzul veștii triste. Bogdan Lupescu se confrunta cu ceva probleme de sănătate, iar în anul 2014 el a suferit un transplant de ficat la un spital din București, în urmă cu aproximativ șapte ani. Bogdan Lupescu urma să împlinească vârsta de 47 de ani. 

"Adio, Bogdan!

Bogdan, spiridușule, întotdeauna m-ai făcut să râd cu lacrimi. Dar gluma asta ultimă a ta m-a înghețat: să mori atât de curând și așa? După ce-ai mai trecut prin lumea aceea și-ai înviat? Și-apoi, să pleci fără să-ți iei la revedere, fără un cuvânt? M-ai întristat grozav! Grozav – acest cuvânt pe care nimeni nu-l folosea și pronunța ca tine. Și care te descrie perfect: scriai grozav, trăiai grozav, simțeai grozav și îți iubeai copiii grozav. Erai grozav!", a scris Alina Dincă, pe Facebook.

Bogdan Lupescu a fost redactor-șef la Opinia, iar în anii studenției a colaborat cu revista Opinia Studențească, la Iași.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro