Durere mare în familia Aurei Ion. La șase ani de la accident, sora tinerei cere în continuare dreptate cu lacrimi în ochi

Durere mare în familia Aurei Ion. La șase ani de la accident, sora tinerei cere în continuare dreptate cu lacrimi în ochi © arhiva

Astăzi se împlinesc șase ani de la tragicul accident din munții Apuseni, atunci când Aura Ion și pilotul Adrian Iovan și-au pierdut viața. Sora tinerei vrea dreptate în continuare și cu ochii în lacrimi mărturisește că dosarul se vrea a fi uitat. 

Suferința familiei regretatei studente de la medicină Aura Ion este fără margini și nu poate să treacă niciodată, mai ales că sora tinerei afirmă că nu s-a făcut dreptate în cadrul acestui dosar. ”Anul asta o parte din dosar a zăcut la Cluj, 10 luni. Între timp acum în toamnă s-a decis că e prea complicat dosarul”, povestea Mariana, sora Aurei. 

Cu ochii în lacrimi, tânăra le-a povestit prietenilor săi de pe pagina de socializare că ea și întreaga sa familie vor face tot posibilul ca în cazul surorii sale să se facă dreptate: ”Au murit doi oameni. Vom continua și vom merge până la capăt. Vom arăta de fiecare dată apusul cum am facut și până acum și vom face public ce opinia publică vrea să audă. Chiar dacă opinia publică a amuțit, poate ne trezim că nu știm cât timp mai avem să salvăm ce mai avem de salvat. ”

Mariana face acuzații grave asupra justiției care se pare că nu și-a făcut treaba în cazul dosarului Apuseni, nici la șase ani de la dispariția surorii sale și a pilotului Adrian Iovan. ”Nu vrea să ne spună ce acte de procedură se fac”, a mai precizat cu durere în suflete sora regretatei Aura Ion. 

Pentru că nu poate trece peste o astfel de zi, Mariana a decis să facă un gest mare pentru sora sa. Femaia a luat un buchet de flori și le-a povestiti prietenilor virtuali că va lăsa câte o floare în locul în care ea împreună cu Aura au mers în timp ce aceasta era în viață și se bucura de fiecare clipă.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro