Durere pentru Laura, românca ucisă în Belgia cu 50 de lovituri de cuțit: „Cea mai mare tragedie este ca părinte să-ţi îngropi copilul”

Laura, tânăra ucisă în Belgia © spynews.ro

Este multă durere în familia și printre cunoscuții Laurei, tânăra de 21 de ani care a fost ucisă cu 50 de lovituri de cuțit, în Belgia. Noi informații scot la iveală faptul că românca era o studentă eminentă și că mama ei vorbise cu ea cu foarte puțin timp înainte de a muri.

Laura provenea din Târgu Cărbunești și era o fostă elevă a Colegiului Național „Tudor Arghezi”, potrivit Observator. În 2017, tânăra s-a înscris la Facultatea de Mine a Universității din Petroșani, însă s-a lăsat pe studii pentru a pleca din România, lucru cu care mama nu a fost de acord.

„Eu, ca mamă, nu ştiu ce s-a întâmplat şi cum s-a întâmplat. Într-adevăr, a fost omorâtă, doar atât ştiu. Am fost sunată de doamna consul din Belgia, mi-a confirmat. Nu se poate face nimic până nu voi fi contactată de Poliţia din Târgu-Cărbuneşti. Momentan, nu a venit nimeni. Eu am vorbit cu Laura miercuri, la ora 14.00. Din câte am înţeles, a fost omorâtă seara, la 20.30. Era cu prietenul ei acolo. Normal, ca mamă nu am fost de acord. Copilul meu era la facultate”, a declarat, conform Mediafax, mama Laurei.

Fostul director al școlii a dezvăluit că Laura era premiantă și că a avut rezultate foarte bune la examene.

„A fost o elevă bună, a avut rezultate bune la examenul de capacitate, în 2013, a avut note mari, era premiantă. Cea mai mare tragedie este ca părinte să-ţi îngropi copilul", a spus Dănuţ Birău, fostul director.

Laura a fost ucisă cu 50 de lovituri de cuțit

Vă reamintim că Laura locuia în Belgia, alături de iubitul de 19 ani. Tânăra practica prostituția legal, iar moartea i-a fost adusă chiar de un client aflat în apartamentul ei, care a înjunghiat-o de peste 50 de ori.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro