Dușmanii au pus mâna pe fratele lui Mircea Nebunu! Lumea interlopă a dat în clocot

+3 click pentru
galerie

Lumea interlopă fierbe din nou după ce mai mulți bodyguarzi aflați în conflict cu temutul lider interlop Mircea Nebunu, l-ar fi prins pe unul dintre frații acestuia.

O serie de incidente produse, în Capitală, în ultimele luni, au provocat valuri la vârful lumii interlope și au culminat cu un conflict deschis între Mircea Nebunu și bodyguarzii unui club de manele. Scânteia care a generat scandalul a fost un incident căruia i-a căzut victimă fratele unui alt interlop celebru. Atunci, Mircea Nebunu a intervenit public, prin intermediul unui mesaj publicat pe un site de socializare. Războiul a continuat în online după ce, câteva zile mai târziu, un tânăr din anturajul lui Mircea Nebunu a fost bruscat și dat afară din local după ce a fost observat că vorbea cu liderul interlop din sectorul 4.

Potrivit unor surse din anturajul acestuia, Nebunu nu ar fi stat cu mâinile în sân și ar fi vrut să se răzbune exemplar. Acesta ar fi aflat la ce sala se antrenează și unde locuiește unul dintre oamenii de ordine ai clubului și ar fi pus la cale o "corecție", însă acțiunea nu s-a mai concretizat. Pe fondul acestor tensiuni, un grup de bodyguarzi ai clubului l-ar fi prins pe fratele său, Mihnea. În ciuda dușmăniei dintre cele două grupuri, aceștia nu l-ar fi lovit, ci ar fi avut o discuție care a urmărit, mai degrabă să aplaneze scandalul și nu să-l amplifice. Cu toate acestea, sursele noatre susțin că acest incident l-ar fi înfuriat și mai tare pe Mircea Nebunu, care ar fi jurat răzbunare.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro