Duşmanul Denisei Manelista, bătut şi umilit, în puşcărie! Cum a reuşit să-i scoată din minţi pe ceilalţi deţinuţi!

+3 click pentru
galerie

Celebrul lider interlop Ion Petrișor, cunoscut drept cel mai mare dușman al regretatei interprete de manele Denisa Răducu, a fost umilit în pușcărie, de mai mulți deținuți.

Supranumit și "Regele maneliștilor", Paul Iova, alias Ion Petrișor, este un lider interlop din sectorul 3, care, în afara mai multor infracțiuni de crimă organizată s-a remarcat în spațiul public și ca impresar al unor maneliști de top și organiarea concursului "Miss Piranda". Din postura de "tătic" al maneliștilor, Ion Petrișor a avut un conflict deschis cu Denisa Răducu, care nu s-a stins nici măcar în ultimele clipe de viață ale artistei.

Ulterior, Ion Petrișor a fost condamnat într-un dosar de trafic de țigări și încarcerat. Închis la Penitenciarul Rahova, acesta ar fi intrat, recent, într-un conflict cu mai mulți deținuți, care l-ar fi acuzat că, pentru a dobândi unele beneficii din partea conducerii închisorii, acesta ar fi făcut mai multe denunțuri. Potrivit unor surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor, deținuții ar fi decis să se răzbune și au plănuit să-l atace pe bărbat. Ca urmare, Paul Iova ar fi fost prins într-o adevărată ambuscadă, pe hol, și lovit la repezeală cu pumnii și cu picioarele. De altfel, Iova este cunosut în lumea interlopă pentru relațiile sale strânse cu autoritățile, pe care le-ar fi sprijinit, în mai multe rânduri, cu informații legate de alți traficanți de țigări, care îi făceau concurență. În schimb, acesta ar fi solicitat "protecție" pentru propriile sale afaceri ilegale.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook! Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro