Ea e tânăra de 21 de ani din Cluj care a murit în accident! Ana Maria avea permis de 5 luni

+2 click pentru
galerie

Ea e tânăra de 21 de ani din Cluj care a murit în accident! Ana Maria avea permis de 5 luni © Facebook

Ana Maria este tânăra de 21 de ani din Cluj care a murit după ce a călcat prea tare pedala de accelerația și a intrat pe contrasens, acolo unde a lovit o dubă. Din păcate, tânăra a murit pe loc.

În mașină cu Ana Maria se mai aflau și mama, și fratele acesteia. Accidentul s-a produs între localitățile Plăiești și Bădeni, comuna Moldovenești, din Cluj.

"Conform primelor cercetari, o conducatoare auto de 21 de ani din localitatea Plaiesti a condus un autoturism pe DC 82, pe raza localitatii Badeni, iar pe fondul vitezei neadaptate la carosabilul umed a patruns pe sensul opus,  unde a intrat in coliziune cu o autoutilitara condusa de un barbat de 35 ani din localitatea Ludus, județul Mureș", transmite IPJ Cluj. 

Ana Maria avea permisul din luna mai a acestui an. A fost găsită în stare gravă și s-a stins din ambulanță, în drum spre spital. Mama ei, în vârstă de 41 de ani, și fratele ei, de 10 ani, au ajuns și ei în stare gravă la spital. 

Pe rețelele de socializare prietenii o plâng pe Ana Maria. O rudă de-ale fetei a publicat un mesaj sfâșietor. ”Nu-mi vine să cred!!!😭😭😭Dumnezeu să te odihnească în pace!!!😢😭😭”, a scris ea. 

Autoritățile au deschis o anchetă și urmează să se stabilească cu exactitate cum s-a produs accidentul grav de duminică.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest