Ea este tânăra care s-a stins tragic, pe o trecere de pietoni din Arad. Un șofer de 79 de ani a lovit-o în plin

+2 click pentru
galerie

Ea este tânăra care s-a stins tragic, pe o trecere de pietoni din Arad. Un șofer de 79 de ani a lovit-o în plin © Facebook

Adriana și copilul ei nenăscut s-au stins pe o trecere de pietoni aglomerată din Arad. Un șofer, în vârstă de 79 de ani, a lovit-o în plin pe tânără, care se afla alături de soacra sa.

Adriana, în vârstă de 27 de ani, a murit în accidentul petrecut miercuri pe DN7, în județul Arad. Tânăra a fost spulberată de o mașină condusă de bătrâni, chiar pe trecerea de pietoni. Femeia se afla alături de soacra ei și se angajaseră să traverseze strada în mod regulamentar. Au fost lovite în plin de un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 79 de ani. Adriana a fost grav rănită și s-a stins la spital, câteva ore mai târziu. 

Tânăra era însărcinată în luna a cincea și era foarte entuziasmată de faptul că va deveni mămică pentru prima oară în această vară. Chiar comandase florile pentru botezul care, din păcate, nu va mai avea niciodată loc. Bătrânul de 79 de ani a observat-o prea târziu pe trecerea de pietoni și a lovit-o în plin. 

Familia e distrusă

Apropiații sunt în stare de șoc și nu își explică de ce s-a petrecut o asemenea tragedie. În luna septembrie rudele și prietenii au dansat la nunta Adrianei, iar acum se pregătesc de înmormântare. 

"Mă doare sufletul!! Încă o dată incapacitatea autorităților face victime! Trecere de pietoni într-o zonă foarte aglomerată fără semafor!!! Și un bătrân de 79 de ani la volan!! Dumnezeu să îți dea odihnă veșnică, Adriana Ile. / Dumnezeu să te odihnească în pace Adriana Ile, iar pe cei rămași în suferință Bunul Dumnezeu să îi mângâie și să le dea putere. De curând te-am cunoscut, o viitoare mămică veselă, educată și cu mult bun simț. Părerea asta mi-ai lăsat-o. Am început stabilirea detaliilor pentru lumânare și a aranjamentelor pentru botez, acum doar lumânări, flori și regrete pentru o familie distrusă atât de devreme .🕯️🕯️🖤", sunt câteva dintre mesajele de condoleanțe.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro