Educatoarea din Capitală filmată în timp ce bătea copiii şi le îndesa jucării pe gât, din nou la catedră

Educatoarea din Capitală filmată în timp ce bătea copiii şi le îndesa jucării pe gât, din nou la catedră © Foto simbol arhivă

Educatoarea filmată în timp ce bătea copii în grădiniţă şi le îndesa jucării se poate întoarce la catedră, arată hotărârea judecătoriei Sectorului 2 din Capitală.

Instanţa de judecată a decis revocarea controlului judiciar care o ţinea pe educatoare departe de grădiniţă pe motiv că lecţia e învăţată, iar femeia nu are din ce altceva să-şi câştige existenţa. 

Dana Munteanu, educatoarea de la o grădiniţă din Capitală, judecată într-un dosar aflat pe rol pentru mai multe fapte de violenţă asupra unor copii, e din nou la catedră, conform Libertatea.

Femeia a susţinut în faţa oamenilor legii că iubeşte copiii şi că acuzaţiile au fost făcute cu rea-credinţă. Potrivit acesteia, în 41 de ani de profesia niciun părinte nu s-a mai plâns de modul în care copiii erau trataţi de ea, în timpul programului. 

Mai mult, Dana Munteanu a precizat că mamele care au formulat plângere împotriva ei sunt prietene, ba chiar unele rude. 

„Copiii sunt viața mea!“, a fost replica cu care Dana Munteanu a încheiat pledoaria. 

Judecătoria Sectorului 2 a transmis, motivând decizia de a revoca controlul judiciar, că "trecerea unei perioade de timp de aproximativ 10 luni de la luarea măsurii controlului judiciar a fost în măsură să atenueze impactul social existent în momentul existent față de momentul dispunerii acesteia și a făcut-o pe inculpată să conștientizeze gravitatea faptelor sale".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro