Ei sunt cei doi piloți care au murit în urma accidentului aviatic produs ieri în Arad

+2 click pentru
galerie

Ei sunt cei doi piloți care au murit în urma accidentului aviatic produs ieri în Arad © stiriarad.ro

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit, joi seară, în localitaea Șiria, județul Arad. Doi piloți aflați la bordul aparatui de zbor au murit în urma impactului.

Doi piloți au murit ieri seară, în urma un accident aviatic cu un avion de mici dimensiuni. Incidentul s-a petrecut în localitatea Șiria, județul Arad. 

Ionuț Dronca, era unul dintre cei care se aflau în aparatul de zbor în momentul în care aceasta s-a prăbușit brusc la sol. Bărbatul era foarte pasionat de ceea ce făcea și iubea foarte mult viața. Aceasta a lăsat în urmă o soție îndurerată, dar și o fetiță de doar câteva luni care de acum va crește fără tată. 

Alături de Ionuț se afla și bunul său prieten, Radu Coroiu, în vârstă de 36 de ani. Acesta era, de asemenea, căsătorit și a lăsat un băiat orfan de tată. 

În urmă cu mai mult timp, Radu postase pe pagina sa de socializare un mesaj dureror pe care prietenii apropiați l-au găsit și la care au lăsat foarte multe reacții triste. 

„Mulţumeşte lui Dumnezeu pentru ceea ce ai: sănătate, familie, prieteni, hrană, îmbrăcăminte, lucruri personale, un loc căruia îi spui “acasă” pentru ca alţii nici pe astea nu le au.
Învaţă să fii mulţumitor chiar şi pentru lucrurile mărunte!”
a scris Alin Radu, pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro