Ei sunt complicii pedofililor care au violat până la leșin o fetiță de zece ani! Detalii exclusive

+4 click pentru
galerie

Cei doi pedofili din Brăila care au răpit o fetiță de zece ani de pe stradă și au violat-o până la leșin au avut doi complici! Toți au ajuns în fața judecătorilor, însă, culmea, nu pentru viol...

Judecătorii brăileni au dezvăluit numele complicilor pedofililor Cătălin Cornel Drăgan (30 de ani) şi Corin Mămăligeanu (20 de ani): Laurențiu Tudori și Valentin Rusu. Cei patru perverși au ajuns, zilele trecute, în fața instanței, însă nu pentru viol, așa cum era de așteptat, ci pentru lipsire de libertate. 

Deși i-au trimis în fața instanței doar pentru lipsire de libertate, procurorii explicau, la scurt timp după eveniment: “La data de 24 noiembrie, în jurul orei 20.30, unul dintre inculpaţi a abordat-o pe victima minoră ce se afla în proximitatea unui magazin non-stop de pe raza municipiului Brăila. Prin exercitarea de ameninţări, inculpatul a condus-o pe un teren viran amplasat la ieşirea din municipiu, unde, prin constrângere, a întreţinut cu minora un act sexual oral. În continuare, inculpatul a condus-o pe victimă, tot împotriva voinţei ei, într-un imobil nelocuit din municipiul Brăila, unde, atât prin exercitarea de constrângeri, dar şi profitând de imposibilitatea minorei de a se apăra, a mai întreţinut cu aceasta raporturi acte sexuale, cauzându-i leziuni traumatice. (...) 

Atât prin exercitarea de constrângeri fizice şi psihice, dar şi prin imposibilitatea victimei de a se apăra, inculpatul a mai întreţinut cu aceasta câte un raport sexual oral, normal, apoi anal. Victima a încercat să scape şi s-a opus în mod repetat. Prin acţiunile întreprinse, persoanei vătămate i-au fost create leziuni atât la nivelul regiunii cervico-faciale, cât şi la nivelul regiunii genitale. (...) În acelaşi imobil s-a aflat şi cel de-al doilea inculpat care, ulterior celui dintâi, a întreţinut şi el raporturi sexuale cu victima”.

Cătălin Cornel Drăgan şi Corin Mămăligeanu (foto sus) au fost arestaţi la finele anului trecut, iar după trei luni au fost eliberați, la cererea Parchetului. „Admite cererile reunite formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila şi inculpatul Drăgan Cătălin Cornel. În baza art 242 al 1 Cod procedură penală, dispune revocarea măsurii arestului preventiv luată faţă de inculpaţii Drăgan Cătălin Cornel şi Mămăligeanu Corin, prin încheierea nr 25/26.11.2019 a Judecătoriei Brăila, şi punerea în libertate a acestora dacă nu sunt arestaţi în altă cauză”, au decis judecătorii. Culmea, Corin Mămăligeanu, eliberat la cererea procurorilor, mai avea o faptă similară la activ, el fiind judecat în stare de libertate pentru că a supus la perversiuni şi o altă fetiţă, în urmă cu un an.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro