El este adolescentul care și-a ucis bunica, cu toporul, în Galați. „Bombardierul” i-a furat și banii după crimă

El este adolescentul care și-a ucis bunica, cu toporul, în Galați. „Bombardierul” i-a furat și banii după crimă © Arhivă / Observator

Crimă înfiorătoare, într-o localitate din Galați. Un adolescent și-a ucis bunica cu toporul, pentru că aceasta i-a interzis să se vadă cu o fată de 12 ani. Nepotul, pe care îl crescuse ca pe propriul fiu, a căsăpit-o fără milă, după care i-a furat și banii.

Incidentul șocant s-a întâmplat în Cuza Vodă, județul Galați, iar agresorul este un tânăr de 17 ani, care pe Facebook și-a însușit porecla de „Bombardierul”. Și-a ucis bunica, după care i-a luat banii din poșetă și s-a dus, de parcă nimic nu s-a întâmplat, să se vadă cu fata de 12 ani.

Crimă înfiorătoare, în Galați

Pentru că nu l-a lăsat să se vadă cu o fată de 12 ani, Florin „Bombardierul” a pus mâna pe un topor și și-a căsăpit bunica. Crima înfiorătoare a fost descoperită de una dintre fiicele bătrânei, aflată în Spania, care a tras alarma după ce a văzut că femeia nu mai răspundea la telefon, potrivit Observator.

Vecinii, care au fost alertați, au intrat în casa femeii, acolo unde au dat peste cadavrul acesteia, acoperit cu o pătura și lăsat să zacă într-o baltă de sânge. Și mai tulburător: alături stătea geanta, pe care nepotul o răscolise pentru a-i fura banii.

Martorii spun, însă, că motivul crimei ar putea fi ceva mai complex decât interdicția dată de bătrână. Se pare că aceasta primea frecvent bani din străinătate de la fiica ei, făcând posibil și ca băiatul să o fi ucis pentru a o jefui.

Băiatul a fost prins în sat, iar acum se află la audieri.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro