El este învingătorul! Un bărbat din Timiș a bătut recordul dosarelor penale. Cu câte a reușit să se aleagă în doar câteva ore

Un bărbat din Timiș a bătut recordul dosarelor penale © Arhiva

Un bărbat din Timiș a reușit să ajungă în topuri, dacă putem spune astfel. Omul a fost prins în doar câteva ore de mai multe ori de oamenii legii. Astfel, șoferul s-a ales într-un timp foarte scurt cu mai multe dosare penale pentru conducere fără permis şi pentru că nu a oprit la semnalul polițiștilor.

Evenimentul a avut loc în noaptea de 8 spre 9 februarie. Șoferul s-a urcat la volanul mașinii crezând că ghinionul nu va fi de partea lui tocmai în acel moment. Însă, se are că nu și-a ales bine momentul să încerce marea cu sare, cum ar spune o vorbă din popor.

Căci, la doar câteva minute după ce a urcat la volanul mașinii, în drumul bărbatului au apărut și oamenii legii, care printr-un control de rutină au aflat că omul nu avea permis de conducere.

Ba mai mult, simțindu-se vinovat, șoferul nici nu a oprit la semnalele polițiștilor, până când aceștia nu au reușit să îl blocheze și să îl oprească.

Chiar înainte de a fi oprit de polițiști, tânărul în vârstă de 28 de ani a făcut și un accident. Din fericire, în urma incidentului nu au existat decât pagube materiale.

La primul control, oamenii legii au aflat că bărbatul nu deținea permis de conducere, astfel că i s-a întocmit dosar penal. Însă, după doar câteva ore, acesta a mai fost oprit de 2 ori, a treia oară, încercând să fugă de polițiști.

De fiecare data, pe numele tânărului s-a deschis dosar pensal. În mai puțin de trei ore, acesta s-a ales cu trei dosare penale.

"Echipajele au pornit în urmărirea bărbatului, reuşind să-l imobilizeze pe raza comunei Denta, unde conducătorul auto a părăsit partea carosabilă şi a lovit un gard. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale. În urma verificării în bazele de date, a rezultat faptul că bărbatul în vârstă de 28 de ani nu deţine permis de conducere. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis. În noaptea de sâmbătă spre duminică, bărbatul a mai fost oprit de două ori, iar a treia oară nu a oprit la semnalul poliţiştilor. În toate cazurile, s-a întocmit câte un dosar penal", a explicat Alexandra Petrovici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro