Elementele care îţi schimbă radical viaţa! Specialiştii au descoperit cum poate fi influenţat destinul

+3 click pentru
galerie

Doi specialişti explică, pe înţelesul tututor, cum este influenţat destinul omului de elemente aparent banale.

Începând din acestă duminică, Antena Stars prezintă „Lumea nevăzută", emisune care se va difuza saptamanal, in fiecare duminica, la ora 13.00 şi este prezentata de Dana Balaceanu. In fiecare editie vom avea diverse teme care iti arata o alta fata a realitatii tale! Iti dezvaluim o Lume pe care nu ai mai vazut-o! Descifram mistere, demontam mituri, trecem peste hotarele mintii si iti aratam cum functioneaza Universul! Aratam cum treci mai usor peste obstacolele si provocarile vietii, spunem pasii prin care poti atrage succesul, fericirea si abundenta in viata ta! In prima editie vorbim despre destin. Este el scris sau il putem schimba? Putem avea libertate de decizie si de actiune? Invitatii editiei sunt Ramona Popescu, explorator spiritual, si Romeo Popescu, numerolog.

"Inainte de a te intrupa vii cu niste obiective pe care le poti atinge in timpul vieti. Vii cu un bagaj care sa te pregateasca pentru a putea sa iti atingi obiectivele propuse. Acesta ar putea fi destinul. Si nu ai cum sa faci lucruri care nu sunt prevazute cumva in obiectivele tale. Iar aceste obiective sunt date, sunt stabilite nu de cineva anume, ci de nivelul tau de evolutie. Cat poti la momentul respectiv sa atingi in timpul vietii care urmeaza", declară aceştia. Şi, totuşi, este destinul scris in data nasterii? "Da, este. Orice data de nastere are un cod. Conform unor calcule matematice putem sa aflam destinul sau destinatia la care noi ar fi bine sa ajungem. Putem sa vedem lectiile de viata, putem sa vedem calea pe care sa o urmam pentru a ajunge la destinatia respectiva , putem sa vedem modul in care am putea sa invatam aceste lectii de viata", spun experţii. 

Vedeţi totul, astăzi, începând cu ora 13.00, la „Lumea nevăzută", pe Antena Stars!

Au discutat si despre oamenii care apar in viata noastra, daca si ei sunt predestinati, daca avem deja contract cu ei inainte de a veni pe Pamant. Ca de la fiecare om pe care il intalnim avem ceva de invatat, inclusiv de la dusmani. "Cu foarte multi dintre ei, da, avem deja contract. Sunt suflete cu care avem experiente comune din vieti trecute. Avem diferite tipuri de relatii. Faptul ca tu imi esti prietena in aceasta viata nu inseamna ca am fost prietene si in alta viata. Poate am fost surori, poate au fost alte relatii intre noi. Dar astfel de suflete, cu contract, sunt suflete care au o influenta foarte puternica in viata noastra. De la parinti, frati, surori, parteneri pe care ii ai. Dar de multe ori, foarte puternic poate sa insemne si un om care apare in viata ta 5 minute, 10 min, iti spune niste lucruri care iti schimba viziunea dupa care omul ala pleaca. Dar a avut un impact in viata ta. Tot oameni care au avut un impact, cu care ai un contract, pot fi chiar si dusmanii, oamenii pe care tu ii percepi ca dusmani. Care, de fapt, vin si isi fac treaba foarte bine, iti arata lucruri pe care tu le poti invata, perceptii pe care le poti schimba pe calea evolutiei tale".

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro