Nicolae nu a fost singurul. Ce alţi parteneri celebri a avut Elena Ceauşescu, înainte de căsătoria cu dictatorul

Nicolae nu a fost singurul. Ce alţi parteneri celebri a avut Elena Ceauşescu, înainte de căsătoria cu dictatorul © Facebook

Nicolae şi Elena Ceauşescu au fost unul dintre cele mai reprezentative cupluri din istoria României, fie că vorbim de lucrurile bune sau de cel mai puţin bune. Cei doi au avut puţin din toate, însă multe secrete despre viaţa lor au ieşit la iveală abia acum.

Elena Ceauşescu a iubit viaţa

Elena şi Nicolae Ceauşescu au ţinut ascunse foarte multe lucruri despre ei, însă abia după Revoluţie au început să iasă la iveală aspecte despre relaţia lor, dar şi despre intimităţile dintre ei.

Cum s-au cunoscut Elena şi Nicolae Ceauşescu

Cei doi s-au cunoscut în cadrul unei sărbători muncitoreşti, pe stadionul din Ferentari, acolo unde Elena Ceauşescu a fost aleasă Regina Muncii. A fost momentul ideal pentru ca Nicolae Ceauşescu să o remarce. Nu peste mult timp cei doi încep să aibă o relaţie. Presa de la acea vreme preciza că cel care avea să devină dictatorul României avea 21 de ani, în timp ce Elena Ceauşescu avea 23 de ani. Aceasta avea şi ceva mai multă experienţă la bărbaţi, fiind trecută prin paturile mai multor bărbaţi celebri. Cei doi nu au stat prea mult pe gânduri, iar după ce şi-au consumat relaţia chiar şi în închisoare, acolo unde Nicolae Ceauşescu a petrecut cea vreme, Elena a rămas însărcinată, astfel că pe data de 23 decembrie 1947 cei doi se căsătoreau civil.

Aşa cum spuneam, Elena Ceauşescu era ceva mai experimentată decât soţul său, iar înainte de relaţia cu Nicolae Ceauşescu, presa scrie că ar mai avut relaţii cu câţiva bărbaţi celebri.
Pe lista Elenei Ceauşescu se află Eftimie Iliescu, unchiul lui Ion Iliescu, iar un alt nume greu al vremii, care i-a căzut în mreje Elenei a fost doctorul Abraham Schechter.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro