Elev din Maramureş, bătut de profesor în timpul orelor. Motivul este halucinant

Elev din Maramureş, bătut de profesor în timpul orelor © Arhiva

Scene şocante la o şcoală din Maramureş, acolo unde un elev a fost bătut de profesorul de la clasă, pe motiv că acesta scrie prea încet.

Un profesor din Maramureş este acuzat de violenţă. Cadrul didactic s-a ales cu dosar penal pentru purtare abuzivă, după ce şi-ar fi agresat unul dintre elevi. Omul l-ar fi bătut pe elevul de clasa a VIII-a în timpul cursurilor. Totul s-a întâmplat la Şcoala Gimnazială din comuna Vişeu de Jos, judeţul Maramureş.

Profesorul în vârstă de 66 de ani şi-a agresat elevul pe motiv că acesta ar scrie mult prea încet. Enervat, omul a trecut la fapte. Incidentul a avut loc marţi, 3 martie, în timpul orelor de istorie. Se apre că elevul nu ţinea pasul cu ceea ce dicta profesorul.

Trebuie ştiut faptul că elevul s-a întors recent din Spania, iar adaptarea sa la sistemul de învăţământ românesc este una mai anevoioasă.

Miercuri tatăl minorului a fost prezent la şcoală pentru a discuta situaţia cu profesorul, însă acesta a negat totul.

Mai mult decât atât, pe lângă violenţa de care a dat dovadă, părinţii ar mai fi reclamat şi faptul că profesorul de 66 de ani ar pipăi elevele de clasa, iar orele de curs nu decurg fără ca bărbatul să nu le vorbească copiilor extrem de vulgar.

Grav este şi faptul că şi diriginta îi cunoaşte comportamentul profesorului. Femeia se pare că nu a acţionat de frică. Directorul şcolii fiind chiar fratele profesorului acuzat de agresiune.

De asemenea, nu este prima dată când profesorul este acuzat de comportament violent. În urmă cu ceva timp, cadrul didactic ar fi agresat un alt elev, tot în timpul orelor de istorie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro