Cazul elevului din Vaslui, înjunghiat la liceu din cauza unui comentariu scris pe Facebook, în atenţia Avocatului Poporului

Cazul elevului din Vaslui, înjunghiat de la liceu din cauza unui comentariu scris pe Facebook, în atenţia Avocatului Poporului © vremeanoua.ro

Levi Cercel, un adolescent din comuna Voineşti, Vaslui, a fost înjunghiat de un tânăr, la liceu, în timpul unei pauze. Conflictul a început pe internet, între agresor şi fratele victimei. Cazul a fost preluat de Avocatul Poporului, care s-a autosesizat.

Tânărul de 18 ani, elev în clasa a XII-a, a fost înjunghiat în picior, pe 21 ianuarie, după o altercaţie cu doi băieţi din satul Măscurei, comuna Pogana. Iniţial, agresorul a avut un conflict cu fratele victimei, elev în clasa a X-a la acelaşi liceu. 

Conflictul a izbucnit de la un comentariu făcut pe Facebook, la postarea iubitei agresorului. Andrei, agresorul, a venit să se răzbune. Levi Cercel a fost chemat în ajutor de fratele său.

Andrei l-a înjunghiat şi l-a lovit pe Levi Cercel în picior, provocându-i un traumatism facial şi o plagă înjunghiată în coapsa dreaptă.

"Conform relatãrilor din presã, agresorul este un adolescent în vârstã de 17 ani, din comuna Voinesti, care a avut initial un conflict cu fratele victimei, de la niste comentarii pe o retea de socializare. Potrivit managerului Serviciului de Ambulantã Judetean Vaslui, elevul a suferit o plagã tãiatã la nivelul genunchiului si echimoze în zona fetei", a transmis Avocatul Poporului, potrivit vremeanoua.ro.

Agresorul, în vârstă de 16 ani a fost şi el elev al aceluiaşi liceu, dar a abandonat şcoala. 

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro