Luiza, o elevă din Caracal, dispărută de acasă de câteva zile! Părinții sunt disperați

Luiza, o elevă din Caracal, dispărută de acasă de câteva zile! Părinții sunt disperați © Facebook

Melencu Mihaela Luiza, o elevă de liceu din Caracal a dispărut de acasă în urmă cu câteva zile și este de negăsit. Părinții au cerut ajutorul poliției.

Duminică, fata a plecat de acasă la bancă, pentru a scoate niște bani. Întrucât trecuseră câteva ore de când a plecat de acasă, părinții s-au panicat și au încercat să o contacteze, însă fără rezultat. 

"Niciodată nu a plecat de acasă fără să ştim de ea. Nu răspunde la telefon. Ori a plecat singuă, ori a luat-o cineva. Cel mai mult ea vorbea cu mine, dar dacă are vreun plan nu ştiu nimic", a declarat Anda, cea mai bună prietenă a Mihaelei, potrivit ziaruldecraiova.ro.

Într-un final, părinții au reușit să vorbească cu ea luni, la o zi de la dispariție, dar minora nu a vrut să spună când se întoarce acasă.

"Tânăra are următoarele semnalmente: înălțime aproximativ 160 cm, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten, lung. La momentul plecării, era îmbrăcată în pantaloni de culoare albastră, pulover de culoare neagră şi purta tenişi de culoare albastră. De asemenea, tânăra are asupra sa actele de identitate si telefonul mobil. Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la depistarea persoanei în cauză, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul 112", a declarat Mihaela Gird, purtator de cuvant IPJ Dolj, potrivit sursei citate.

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest