Elevă de liceu din Alba, lăsată însărcinată de proful de religie. Ce au descoperit autoritățile

Elevă de liceu din Alba, lăsată însărcinată de proful de religie. Ce au descoperit autoritățile © arhivă

Scandal de proporții într-un liceu din Alba! O elevă minoră a întreținut relații intime cu profesorul de religie al clasei și ar fi rămas însărcinată în urma acestui lucru. Deși cazul a fost mușamalizat, iar cadrul didactic a fost găsit nevinovat în urmă cu un an și jumătate, venirea pe lume a copilului minorei a schimbat totul. 

Situație șocantă la un liceu din Arieșeni, acolo unde o elevă minoră ce provine dintr-o casă de tip familial a rămas însărcinată cu profesorul de religie, după ce a întreținut raporturi intime cu acesta.

Ziarulunirea.ro informează că scandalul a început în urmă cu aproximativ un an și jumătate, dar profesorul a fost găsit nevinovat, iar cazul a fost închis. Venirea pe lume a copilului minorei a schimbat totul, căci s-au făcut analize care au scos la iveală detalii șocante. 

Reacția autorităților

Autoritățile din Alba susțin că nici nu au știut de acest caz și că ar fi trebuit să fie sesizată poliția, iar investigațiile să fie mai amănunțite. 

”Nu am știut de cazul acesta, am citit si eu în presă. Am sunat-o pe doamna director de la Arieșeni care la vremea respectivă nu era director, ne-a spus că nu are nicio dovadă vizavi de acest fapt. Zvonuri știa și ea, dar nu există o dovadă. Am rugat-o să caute în arhiva unității de învățământ, că ea își aduce aminte din ce povesteau colegii, că s-a făcut o comisie de cercetare în școală și că s-a ajuns la concluzia că nu e adevărat ce se aude, iar directorul de la momentul respectiv nu a mai trimis organelor abilitate, respectiv poliției datele să investigheze.

Eu nu știu nimic, nu am fost informată nici de director, nici de inspectorul de specialitate, respectiv de religie, dar am rugat-o să ne trimită tot ce are vizavi de această speță și să noi o să ne autosesizăm în urma articolelor apărute în presă, să trimită datele poliției să investigheze acest caz. Nu putem sta cu mâinile în sân, trebuie să luăm măsuri. La momentul respectiv trebuia sesizată poliția de către director, să investigheze, nu școala cercetează un caz de genul acesta”, a declarat Marcela Dărămuș, inspectorul șef al IȘJ Alba, pentru ziarulunirea.ro.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro