Elevă din Focșani, obligată de doi tineri să se prostitueze. Ce s-a întâmplat când a refuzat

Elevă din Focșani, obligată de doi tineri să se prostitueze. Ce s-a întâmplat când a refuzat © arhivă

O elevă din Focșani a trecut prin chinuri greu de imaginat. Aceasta a fost obligată de către doi tineri să se prostitueze, imediat după ce le-a spus că ar face orice pentru bani, dat fiind faptul că are o situație financiară proastă. Fără să se gândească măcar puțin în ce se poate băga, adolescenta a acceptat să practice prostituția, pe baza unor promisiuni venite din partea tinerilor cu pricina. 

O elevă din Focșani a trecut printr-un adevărat coșmar! Aceasta a fost obligată de către doi tineri să se prostitueze, iar totul s-ar fi petrecut în anul 2018, atunci când eleva i-ar fi dat mesaj pe Facebook unuia dintre ei, pentru a-i spune că are o situație financiară proastă și că ar face orice pentru bani. 

Tinerii nu au stat mult pe gânduri și au obligat-o pe fată să își vândă trupul. Când au văzut că aceasta nu le aduce niciun ban, au filmat-o în ipostaze indecente și au început să o șantajeze, scrie adevarul.ro. Mai mult, cei doi i-au cerut chiar să întrețină relații sexuale cu ei, ca să nu iasă în pierdere.

„Pentru a nu ieşi în pierdere, inculpatul  C.C.D. şi C.I. i-au cerut persoanei vătămate să întreţină cu ei relaţii sexuale în schimbul serviciilor de a-i face rost de clienţi (....). Au  filmat-o pe persoana vătămată pentru ca apoi să o şantajeze în ipoteza in care aceasta ar fi refuzat să întreţină relaţii sexuale cu ei sau cu persoanele pe care le găseau inculpaţii”, se arată în considerentele deciziei citate.

De parcă nu ar fi fost suficient, cei doi tineri au lipit fotografii cu eleva minoră în ipostaze intime, în apropierea liceului în care aceasta învăța. Pentru faptele lor, cei doi tineri din Focșani, dintre care unul minor au fost trimiși în judecată pentru șantaj, dar și pentru trafic de minori, mai notează adevarul.ro. 


facebook whatsapp twitter pinterest