Elevii se pregătesc de vacanța de iarnă. Cât stau și pe cât încep cursurile înapoi

Elevii se pregătesc de vacanța de iarnă. Cât stau și pe cât încep cursurile înapoi © arhiva

Elevii se prăgătesc de ultimele zile de școală înainte de Crăciun. Peste doar o săptămână aceștia vor intra în vacanța de iarnă de care se vor bucura din plin de zilele libere. 

În perioada 21 decembrie 2019- 11 ianuarie 2020, conform structurii anulului școlar anunțate de către Ministerul Educației, elevii vor avea vacanața de Crăciun. Au mai rămas doar câteva zile până când aceștia se vor bucura din plin de zilele libere.

Vacanța de iarnă va dura trei săptămâni și coicinde cu vacanța intersemestrială. După vacanța de iarnă, elevii se întorc la școală pe 13 ianuarie, atunci când vor începe cursurile din semestrul II, care este cuprins în peroada 13 ianuarie- 13 iunie.

Urmează vacanţă de primăvară, între 4 aprilie şi 21 aprilie 2020. Apoi, de pe 22 aprilie până pe 12 iunie urmează iar cursuri, iar de pe 13 iunie, elevii intră în vacanţa de vară. Aceștia vor mai avea liber în sărbătorile legale: 24 ianuarie – Ziua Unirii Principatelor Române, 1 mai – Ziua Munci.

Pentru clasele terminale din învăţământul liceal, anul şcolar se încheie pe 29 mai 2019, iar pentru clasa a VIII-a, pe 5 iunie 2019.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro