„Epidemie” de divorțuri, din cauza COVID-19 / Test unic, pentru cuplurile izolate la domiciliu

+2 click pentru
galerie

Izolarea la domiciliu ar putea fi unul dintre cele mai grele teste pentru anumite cupluri, iar specialiștii cred că în curând am putea avea de a face cu o „epidemie” de divorțuri.


Astăzi, la „Lumea nevăzută”, emisiune difuzată astăzi la Antena Stars, începând cu ora 17.00, specialiștii vorbesc despre cum se realizează schimbul de energii într-un cuplu și ce metode ne ajută să trecem peste o despărţire. „Noi avem parteneri potriviţi pe nivelele pe care ne aflăm. Şi în funcţie de nivelul de evoluţie pe care ne aflăm, noi găsim un partener potrivit. Pe măsură ce tu evoluezi şi partenerul tău nu evoluează pe nivelul următor, se creează o discrepanţă foarte mare. Şi în România este acum un trend foarte mare și cred că şi la nivel global, în care femeile merg foarte mult în zona spirituală, soţii se opun, ele devin din ce în ce mai interesate, se deschid şi apoi apar certurile acasă şi simt că nu mai sunt pe aceeşi rezonanţă cu ei. Şi atunci e nevoie să se despartă pentru că simţi că nu mai poţi, simţi că involuezi”, spun experții.

„Această curăţare energetică care a venit odată cu pandemia, pentru că am fost obligaţi să ne ducem în interior şi să ne vindecăm, cumva va aduce la suprafaţă un nou val de persoane schimbate care vor înţelege că trebuie să mai aşteptăm un pic, să ne schimbăm complet ca să creăm acele cupluri minunate pe care le dorim”, adaugă aceștia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro