Este oficial! Elevii cu vârste între 7 și 16 ani primesc 750 de lei de la statul român

Copiii vor primi bani de la statul român © Pixabay

Primăria Capitalei a aprobat un proiect conform căruia elevii școlilor din București vor primi câte 750 de lei pentru a-și pune aparat dentar, scrie Digi24. Decizia a fost luată joi, în cadrul unei ședințe a Consiliului General al Municipiului București. Copiii care au nevoie de proteze ortodontice vor primi suma dublă.

Pentru a intra în posesia banilor, va fi nevoie de recomandarea unui medic specialist sau primar ortodont. Toate aparatele dentare vor fi aplicate la un spital din Capitală unde se derulează proiectul.

Pentru înscrierea în proiect, este nevoie ca părintele sau tutorele legal al elevului să depună un dosar la sediul ASSMB.

Dosarul trebuie să conțină: o cerere tip, acordul pentru fotografierea dinților înainte și după, copii ale certificatului de naștere, acte de identitate și consimțământul părintelui sau reprezentantului privind aplicarea aparatului. Mai este nevoie și de un document tip eliberat de un medic al spitalului înscris în proiect.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro