Este sau nu însărcinată soţia-vulpiţă? Răspunsul care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată / VIDEO

+2 click pentru
galerie

Este sau nu însărcinată soţia-vulpiţă? Răspunsul care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată / VIDEO © Captură

Momente de maximă tensiune pentru Veronica, tânăra soţie care a susţinut că ar fi fost răpită, legată la ochi şi violată. După ce ieri, testul de sarcină pe care l-a făcut a ieşit pozitiv, azi Veronica s-a dus să-şi facă analizele de sânge, ca să afle dacă testul a indicat adevărul ori ba.

Nu de alta, dar în cazul în care ar fi însărcinată, viitorul ei ar fi sub semnul întrebării. O dată pentru că soţul e convins că nu el ar fi tatăl şi a doua oară pentru că mama sa i-a spus clar tinerei că nu o va primi acasă, dacă e gravidă. 

Lacrimi şi disperare. Asta s-a văzut ieri pe chipul Veronicăi, în momentul în care testul de sarcină pe care tânăra de 22 de ani l-a făcut, în timpul emisiunii, i-a arătat că e... gravidă. Iar dacă ea a început să plângă, soţul Viorel a tras repede concluzia.

Răspunsul analizelor făcute de Veronica

Veronica a mers, vineri dimineaţă, la medic, pentru a-şi face analizele, care să-i indice dacă este sau nu însărcinată. Nicolae Poiană, doctor conferenţiar universitar, a analizat analizele făcute de tânăra de 22 de ani, iar răspunsul a fost unul clar şi precis. Soţia vulpiţă nu este însărcinată.

''Valoarea analizei este 1,2 milionitati pe mililitru, este o valoare negativă pentru prezența unei sarcini. Această analiză certifica, nu este orientativă ci certifică, este de diagnostic, deci certifică prezența sau absența unei sarcini. Rezultatul este negativ. Cu certitudine, cu toată garanția și aș fi în stare să pun la pariu orice, pot să îi spun că nu este gravidă'', a spus medicul la ''Acces Direct''.

Chiar dacă s-a dovedit că soţia-vulpiţă nu este însărcinată, soacra sa este decisă şi nu vrea să o primească acasă, chiar dacă Viorel şi-a iertat nevasta. Cum va continua povestea lor de iubire rămâne de văzut.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro