Esteticianul vedetelor, război pe 500.000 de euro, cu un pacient! Nu mai există cale de întoarcere

+3 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai cunoscuţi medici din România, supranumit "esteticianul vedetelor", este târât într-un scandal teribil de către un fost pacient, care îi cere daune de peste jumătate de milion de euro.

Marek Vâlcu a fost dat în judecată de un fost pacient, Bogdan S., care susţine că în urma unei operaţii a rămas mutilat pe viaţă, motiv pentru care cere despăgubiri de 520.000 de euro. Alături de celebrul medic a fost dat în judecată şi Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, care ar trebui să plătească în solidar daunele morale solicitate de reclamant. Conform portalului instanţelor de judecată, primul termen al procesului va avea loc la finele lunii septembrie.

Medicul Marek Vâlcu a fost acuzat de malparaxis şi de Simona Traşcă, însă a demonstrat că acuzaţiile blondei erau nişte minciuni sfruntate. Aşa că a dat-o în judecată şi a şi câştigat. Brusc, Simona Traşcă şi-a dat seama că a greşit şi şi-a pus cenuşă-n cap, numai să scape de executarea silită. După ce a primit verdictul, Traşcă a spus că îi pare rău că s-a ajuns aici şi că îşi doreşte ca doctorul să o ierte şi să o scutească de la plata daunelor morale pe care acesta trebuie să le primească. "Domnul doctor a câştigat procesul pe bună dreptate. Atunci vorbea gura fără mine. Mă simt vinovată. Sper să mă ierte, altfel o să fiu bună de plată", a declarat Simona Traşcă pentru emisiunea "Un show păcătos", în 2016, la scurt timp după verdictul magistraţilor. De cealaltă parte, doctorul Marek Vâlcu a explicat că nu îşi doreşte să îi facă rău Simonei şi că există posibilitatea ca ea să nu mai plătească această sumă de bani, dacă îndeplineşte anumite lucruri. "Consider că justiţia şi-a făcut datoria şi ne bucurăm de acest lucru. Gura bate fundul. A vorbit, a plătit. Banii nu contează, contează foarte mult ca omul să înţeleagă faptul că s-a întâmplat ceva. Eu nu vreau banii Simonei Traşcă. Dacă o să facă o reparare morală a acestei relaţii nu trebuie să mai plătească aceşti bani", a declarat Marek Vâlcu pentru emisiunea "Un show păcătos".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro