EXCLUSIV / Adevărul despre averea "milionarului" Alex Bodi! Totul a ieşit la iveală!

+7 click pentru
galerie

Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu ascunde o poveste incredibiă, desprinsă, parcă, din filmele hollywoodiene.

Plimbări cu bolizi de sute de mii de euro, petreceri cu şampanii scumpe, la VIP, şi vacanţe exotice – sunt doar câteva dintre "micile plăceri" pe care Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu, le afişează ostentativ în spaţiul public, pentru a-i face pe ceilalţi "crai de Dorobanţi" să-şi bage unghia în gât. Aşa că bărbatul a fost etichetat imediat drept "afacerist prosper" şi "milionar".

Surse din anturajul lui Bodi au dezvăluit, însă, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că mare parte a averii afişate de acesta ar aparţine, de fapt, şefului său, un milionar originar din Croaţia care deţine mai multe mine de aur în Africa. Iar cum Alex Bodi este mâna lui dreaptă în România, milionarul îl lasă pe acesta să se laude cu pozele făcute în maşinile lui, prin casele sale de vacanţă etc., pentru ca Bodi să-şi facă o imagine de afacerist prosper.

După despărţirea de Bianca, "milionarul" a plecat cu fosta nevastă într-o scurtă vacanţă, însă joi s-a întors, într-un suflet, în Bucureşti. Nu pentru afaceri sau distracţie, ci pentru Bianca Drăguşanu! Prezentă la petrecerea unei prietene, Bianca Drăguşanu a avut parte de o surpriză, şi nu din partea oricui. Nimeni altul decât Alex Bodi, fostul iubit al blondinei, şi-a făcut apariţia şi a încercat să-i atragă atenţia. Cum? Ei bine, filmând-o cum îşi ia în braţe prietena, care îşi sărbătorea ziua de naştere. Dar asta nu e tot! Pentru a se asigura că toată lumea vede cine le filmează pe cele două bombe sexy, Alex Bodi a întors camera spre el. (vezi articolul aici)

Ce se va întâmpla de acum între Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, dacă a reuşit într-adevăr să reaprindă flacăra iubirii la petrecere şi dacă există vreo şansă de împăcare sau nu, rămâne de văzut.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ales să o ia pe căi diferite la sfârşitul anului 2018, după o frumoasă relație pe care mulți au văzut-o cu ochi buni. Cei doi se aflau într-o vacanță în Poiana Brașov, atunci când au ajuns la concluzia că lucrurile nu mai merg între ei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro