EXCLUSIV / Adevărul despre Nicu Maharu! Cine a fost, cu adevărat, fostul iubit al Simonei Sensual!

+5 click pentru
galerie

Moartea lui Nicu Maharu a făcut cu repeziciune turul României și a avut ecouri inclusiv dincolo de granițele țării. Vestea morții liderului interlop transformat de presă într-o vedetă a devenit un veritabil eveniment monden. Foarte puțini sunt însă aceia care știu cine a fost cu adevărat Nicolae Molea, zis Maharu.

Cel care avea să cunoscă celebritatea din postura de iubit al starletei Simona Sensual a copilărit pe străzile rău famate ale cartierului Rahova din București, deşi se spune despre el că ar avea origini de prin partea Moldovei. Surse din anturajul lui Nicolae Molea au dezvăluit, pentru spynews.ro, că în tinerețile sale, acesta era specializat în infracțiuni de tâlhărie. Tocmai de aceea, anii 80 l-au găsit pe minorul Molea la Casa de Corecție de la Găești, unde învăța meserie în atelierul de bobinaj. Bine dezvoltat pentru vârsta lui, băiatul, cunoscut încă de atunci sub numele de Maharu, era respectat de ceilalți băieți, fără să se remarce, neapărat, ca o persoană violentă. Ieșit de Corecție, acesta ar fi continuat să facă tâlhării, motiv pentru care a mai fost o dată închis.

Ulterior, acesta ar fi renunțat la infracțiunile cu violență și s-a consacrat, în anii 90, drept un proxenet talentat. În acest context, Maharu s-a asociat cu celebrul clan al Cămătarilor și s-a împrietenit la cataramă cu Nuțu și Sile Cămătaru, mai ales că la vremea aceea, în frunte cu bătrâna Mimi, mama celor doi, și frații de mamă Angelica și Gulu, Cămătarii se ocupau cu proxenetismul, în special la Discoteca Herăstrău. Maharu era nelipsit de la petrecerile Cămătarilor, organizate, de obicei, într-un restaurant din zona studențească Agronomie, unde aceștia își aveau cartierul general. Tot aici, Maharu se afișa și cu iubita lui de atunci, o adolescentă de numai 16 ani, Simona Suhoi, ce avea să ajungă cunoscută, ulterior, ca starletă, sub numele de Simona Sensual.

Frăția avea să se transforme, însă, în ură, în anul 2004, când procurorii DIICOT au destructurat clanul Cămătaru. Atunci, pe lângă toți membrii familiei, au fost ridicați și duși la audieri o mulțime de apropiați ai clanului. Atunci, Maharu ar fi dat unele declarații care l-au înfuriat pe Nuțu. După ce a fost eliberat, Nuțu Cămătaru s-a întâlnit, întâmplător, cu Maharu într-un club de manele. Acesta a reacționat violent și, în timp ce-i reproșa fostului său prieten că l-a turnat, l-ar fi înjurat și l-ar fi îmbrâncit. De atunci, Maharu nu s-a împăcat niciodată cu foștii săi prieteni și s-a apropiat mai mult de garda veche a lumii interlope sectorul 4, unde își găsea mereu tovarăși de pahar. Considerat un adevărat “rege” neîncoronat al petrecerilor, Maharu obișnuia să se bea și mai multe zile la rând, fără să plece acasă. Și asta, pe fondul unor necazuri financiare, provocate de pasiunea pentru jocurile de noroc, din cauza cărora ar fi pierdut mai multe proprietăți.

Organismul său avea să cedeze anul trecut, în vară, când a făcut un atac cerebral și a paralizat pe partea stângă. Tot atunci a aflat că are cancer cerebral. Deși s-a tratat, Maharu a continuat să petreacă, lucru pe care l-a făcut, de altfel, până în pragul morții. Acesta s-a stins din viață miercuri dimineață, la ora 03.00 și va fi înmormântat în cimitirul din Ghimpați, județul Giurgiu, într-un cavou construit pe banii prietenilor săi apropiați.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro