EXCLUSIV / Adrian Titieni, la un pas de puşcărie! Decizia judecătorilor, aşteptată cu sufletul la gură

+3 click pentru
galerie

Pus într-o situaţie delicată, după ce fosta nevastă a fost surprinsă sărutându-se cu Alexandru Papadopol, Adrian Titieni mai primeşte o lovitură: judecătorii trebuie să decidă dacă îl trimit sau nu după gratii!

Peste câteva săptămâni, Adrian Titieni urmează să afle dacă va face sau nu puşcărie, într-un dosar în care a fost condamnat la opt luni de închisoare, cu amânarea pedepsei, pentru că a şofat sub influenţa spirtoaselor. „Stabileşte în sarcina inculpatului TITIENI ADRIAN IOAN, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, o pedeapsă de 8 (opt) luni închisoare. În baza art. 83 C.p., dispune amânarea aplicării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, stabilit potrivit dispoziţiilor art. 84 C.p., care curge de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri”. Sentinţa a fost dată la finele anului 2017, rămânând definitivă prin neapelare, iar peste câteva săptămâni se încheie termenul de supraveghere. Conform legii, în cazul lui Titieni există două variante: 1) să scape definitiv de pedeapsă, dacă demonstrează că s-a reabilitat în aceşti doi ani; 2) să fie trimis după gratii, dacă nu a urmat cu stricteţe dispoziţiile instanţei. Aşa că, acum, Adrian Titieni aşteaptă cu sufletul la gură decizia magistraţilor.

Recent, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Alexandru Papadopol, fostul soţ al Ioanei Ginghină, în tandreţuri cu Adriana, fosta soţie a lui Adrian Titieni. "N-am ce să comentez... suntem divorţaţi. Am divorţat cred că acum un an şi jumătate. Lume, viaţă, oameni. Le doresc tot binele din lume", a declarat Adrian Titieni pentru Spynews.ro.

Născut la 6 iunie 1963, în Bistriţa-Năsăud, Adrian Titieni a absolvit, în 1988, cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L.Caragiale” - clasa profesorului Mircea Albulescu. În 2012, i s-a acordat Premiul Gopo pentru cel mai bun actor, pentru interpretarea personajului „Doctorului Crișan” din filmul „Din dragoste, cu cele mai bune intenţii”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest