EXCLUSIV / Adrian Titieni, la un pas de puşcărie! Decizia judecătorilor, aşteptată cu sufletul la gură

+3 click pentru
galerie

Pus într-o situaţie delicată, după ce fosta nevastă a fost surprinsă sărutându-se cu Alexandru Papadopol, Adrian Titieni mai primeşte o lovitură: judecătorii trebuie să decidă dacă îl trimit sau nu după gratii!

Peste câteva săptămâni, Adrian Titieni urmează să afle dacă va face sau nu puşcărie, într-un dosar în care a fost condamnat la opt luni de închisoare, cu amânarea pedepsei, pentru că a şofat sub influenţa spirtoaselor. „Stabileşte în sarcina inculpatului TITIENI ADRIAN IOAN, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, o pedeapsă de 8 (opt) luni închisoare. În baza art. 83 C.p., dispune amânarea aplicării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, stabilit potrivit dispoziţiilor art. 84 C.p., care curge de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri”. Sentinţa a fost dată la finele anului 2017, rămânând definitivă prin neapelare, iar peste câteva săptămâni se încheie termenul de supraveghere. Conform legii, în cazul lui Titieni există două variante: 1) să scape definitiv de pedeapsă, dacă demonstrează că s-a reabilitat în aceşti doi ani; 2) să fie trimis după gratii, dacă nu a urmat cu stricteţe dispoziţiile instanţei. Aşa că, acum, Adrian Titieni aşteaptă cu sufletul la gură decizia magistraţilor.

Recent, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Alexandru Papadopol, fostul soţ al Ioanei Ginghină, în tandreţuri cu Adriana, fosta soţie a lui Adrian Titieni. "N-am ce să comentez... suntem divorţaţi. Am divorţat cred că acum un an şi jumătate. Lume, viaţă, oameni. Le doresc tot binele din lume", a declarat Adrian Titieni pentru Spynews.ro.

Născut la 6 iunie 1963, în Bistriţa-Năsăud, Adrian Titieni a absolvit, în 1988, cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L.Caragiale” - clasa profesorului Mircea Albulescu. În 2012, i s-a acordat Premiul Gopo pentru cel mai bun actor, pentru interpretarea personajului „Doctorului Crișan” din filmul „Din dragoste, cu cele mai bune intenţii”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro