EXCLUSIV / Aici va ajunge Sorina, fetiţa care a declanşat o isterie naţională! Imagini cu noul cămin al copilei

+8 click pentru
galerie

Fetiţa din Baia de Aramă târâtă pe asfalt de o procuroare zeloasă va ajunge, la finalul întregului scandal, într-o casă cochetă, situată într-un cartier de la marginea oraşului New York.

Conform documentelor publice, familia care a adoptat-o pe Sorina locuieşte într-un cartier de la periferia oraşului New York. Potrivit unui site de speciaitate, imobilul a fost cumpărat în 2009 cu 284.000 de dolari, iar în acest moment este evaluat la aproximativ 435.000 de dolari. În curtea din spatele casei este amenajat un loc de joacă pentru copii, cu tobogan şi trambulină, precum şi un foişor, iar în momentul în care au fost surprinse imaginile lângă casă era parcat un autoturism tip „broscuţă”.

Ramona Săcărin, mama adoptivă a Sorinei, a spus, potrivit news.ro, că fata este în prezent în perioada de acomodare şi că episodul de vineri putea fi evitat, dacă asistenta maternală ar fi pregătit-o pe fetiţă pentru acest pas: „Sorina este ca un copil normal care începe să-şi cunoască familia, e curioasă, vrea să afle lucruri despre toţi, vrea să afle cine e tânăr, cine e bătrân, unde locuieşte. Face tot ce face un copil normal la vârsta ei. Am încercat să stăm departe, să se relaxeze, să înţeleagă că este într-o familie, s-a jucat cu frăţiorul mai mic. (...) Încerc să trec peste acest moment şi să o ajut şi pe ea să treacă peste acest moment, deşi încă nu mi-a zis nimic, încerc să mă gândesc că e cu siguranţă traumatizată. (...) Ce s-a întâmplat vineri era nenecesar, dar nu se putea altfel. E rezultatul unei luni întregi în care noi, ca părinţi, am încercat să ne recuperăm copilul, am bătut la toate uşile autorităţilor din ţara asta. Dacă acest lucru se întâmpla unui copil natural al nostru, am fi făcut acelaşi lucru, toţi paşii posibili”.

Conform aceleiaşi surse, mama adoptivă a Sorinei a răspuns şi acuzaţiilor care circulă în mediul online privind legătura dintre locul de muncă al soţului ei şi transplantul de organe: „Lucrăm pentru două corporaţii mari, soţul lucrează pentru o companie de medicamente şi echipamente medicale. E inginer, repară echipamente medicale. Are un serviciu foarte bun şi avem o situaţie materială decentă. Ce au reuşit să conecteze e o prostie, o încercare de scenarită”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro