EXCLUSIV / Andreea Podărescu, atacată de fostul iubit / Nu se aştepta la un asemenea gest

+9 click pentru
galerie

Andreea Podărescu a primit o lovitură pe la spate din partea fostului iubit, exact atunci când credea că relaţia lor a intrat pe un făgaş normal, de dragul copilului.

Andreea Podărescu mărturisea, recent, că era foarte fericită că procesul cu tatăl copilului său este aproape de final și că ei au început să comunice, din nou, de dragul băiețelului lor. "Important este că vom comunica, nu au mai existat alte tipuri de discuții. În momentul în care te liniștești puțin, parcă încep și lucrurile să se așeze din nou", explica Andreea Podărescu, recent, la Xtra Night Show. În timp ce bruneta a lăsat garda jos şi s-a relaxat, crezând că fostul iubit a devenit brusc mai înţelegător, bărbatul a lucrat-o pe la spate, ca la carte. Fix în perioada în care Andreea Podărescu vorbea despre cât de frumoasă este relaţia cu fostul, respectivul a deschis un dosar împotriva brunetei, solicitând să fie lăsat să îşi exercite drepturile de tată. Aşa că visul frumos al bombei sexy s-a spulberat brusc, precum un balon de săpun, Andreea Podărescu fiind citată în faţa judecătorilor la jumătatea lunii februarie.

Iubește din nou

La Xtra Night Show, bruneta explica faptul că în viața ei a apărut bărbatul pe care l-a așteptat mereu, un om familist și bun, care a ajutat-o să treacă peste perioada grea din viața ei. "Efectiv nu aveam timp să ies la întâlniri, am un copilaș de crescut. Noi nu ne cunoaștem de acum, dar nu pot să spun că e o relație. S-a apropiat în ideea să mă sprijine, a urmărit numeroasele episoade. A încercat să îmi fie alături ca un prieten, dar lucrurile au evoluat și au mers pe un făgaș bun. Adică ne înțelegem, este o relație la început, nu pot să-mi dau cu părerea foarte tare. Nu mă grăbesc, am trecut prin lucruri urâte în viața mea. Îmi doresc să ajung să îmbrac rochia de mireasă, dar nu știu dacă cu el, dar dacă dorințele mele coincid cu ale lui... A apărut în viața mea când nu mă așteptam", mărturisea, recent, Andreea Podărescu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro