EXCLUSIV / Artistă minoră, violată de un pedofil care a abuzat 23 de copii / Fapta oribilă, comisă cu ajutorul DIICOT!

+4 click pentru
galerie

O copilă din Bacău, artistă în cadrul unui ansamblu folcloric, a fost violată de un pervers lăsat în libertate de DIICOT, deşi acesta era cercetat pentru că a făcut sex cu 23 de minori!

Victima abuzurilor sexuale, al cărei nume am ales că nu îl facem public, din motive lesne de înţeles, a fost violată de un infractor extrem de periculos, Adrian Faur, din Bacău, un individ lăsat slobod printre oameni de judecători şi procurori. Anul trecut, în ianuarie, Faur a fost condamnat la un an şi două luni de închisoare, cu suspendare, după ce a încercat să violeze o fată. Şi, fiindcă victima s-a opus, a călcat-o în picioare şi a tăiat-o cu briceagul, mutilând-o pe viaţă. Pentru că „oamenii legii” nu au fost capabili să probeze tentativa de viol, Faur a fost trimis în judecată pentru loviri şi alte violenţe şi ameninţare. Pentru aceste „mizilicuri”, judecătorii băcăuani i-au dat autorului o pedeapsă cu suspendare, oferindu-i lui Faur ocazia să violeze 24 de copii.

Anul acesta, Adrian Faur s-a ales cu un nou dosar penal, instrumentat, de această dată, de DIICOT. Motivul: a făcut sex cu 23 de minori, pe opt dintre aceştia filmându-i în timp ce erau supuşi la perversiuni. Din motive doar de ei ştiute, la fel ca judecătorii amintiţi mai sus, procurorii DIICOT au decis să îl lase în libertate pe violatorul în serie, dispunând cercetarea acestuia sub control judiciar. Pentru 23 de fapte de agresiuni sexuale asupra unor minori!

Lăsat liber de DIICOT, Adrian Faur a făcut o nouă victimă: fata din ansamblul folcloric. Abia după ce violatorul în serie a luat cu japca încă o minoră, în timp ce se afla sub control judiciar, ajungând la 24 de victime (!!!), DIICOT a decis să solicite în instanţă arestarea preventivă a infractorului periculos. Iar decizia instanţei demonstrează fără echivoc faptul că cei care l-au lăsat în libertate pe pedofil au fost chiar procurorii DIICOT. (facsimil sus)

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro