EXCLUSIV / Blestemul mortal care se ține scai de Mario Iorgulescu / Au murit, deja, trei oameni!

+2 click pentru
galerie

Aflat în stare gravă după un accident rutier în urma căruia un bărbat a murit pe loc, Mario Iorgulescu pare să atragă moartea în jurul său. Ultimii doi bodyguarzi care l-au păzit pe fiul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) au sfârșit tragic, deși erau bărbați în floarea vârstei.

Accidentul rutier în urma căruia un tânăr de 24 de ani, tatăl a două fetițe, a fost spulberat de bolidul condus, în București, cu peste 200 km/h, de Mario Iorgulescu, i-a făcut pe apropiații acestuia să se gândească la faptul că asupra acestuia ar putea fi aruncat un blestem. Mai mult, coincidență sau nu, victima acestuia face parte din familia vrăjitoarei Melissa, după ce s-a căsătorit cu una dintre nepoatele acesteia.

Spulberat de tren

Surse din anturajul lui Iorgulescu junior au dezvăluit, pentru spynews.ro, că moartea i-a pândit mereu pe apropiații fiului omului de afaceri. Prietenii acestuia au început să vorbească despre sfârșitul tragic de care au avut parte ultimii bodyguarzi ai acestuia. Mario Iorgulescu ar fi fost păzit, ani la rând, de un fost militar care s-a lăsat la vatră după ce s-a luptat cu talibanii în munții Afganistanului. Într-o noapte, aflat singur în mașină, bărbatul ar fi fost spulberat de un tren după ce a încercat să traverseze calea ferată fără să se asigure.

Răpus de cancer

Tânărul Iorgulescu a mai fost păzit și de așa zisul Mihăiță Castet, unul dintre bodyguarzii cunoscuți în București și respectați inclusiv în mediile interlope. În timp ce era garda de corp a fiului președintelui LPF, Mihăiță a fost diagnosticat cu un cancer osos. Bărbatul a încercat cu disperare să se facă bine și a încercat un tratament naturist în Spania. Tratamentul nu dat, însă, rezultate, iar tânărul a murit la scurt timp, pe patul de spital.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro