EXCLUSIV / “Călăul de la Colectiv”, senzaţii tari pentru copiii / Declaraţie incredibilă

+5 click pentru
galerie

Unul dintre „călăii de la Colectiv” face bani frumoşi de pe urma copiilor, cărora le închiriază costume speciale, pentru diferite evenimente.

Acuzat de moartea celor 64 de oameni care au ars ca nişte torţe în Colectiv, Cătălin Paul Gancea, unul dintre patronii clubului incendiat în urmă cu fix patru ani, continuă să facă bani în Sectorul 4, unde deţine o altă afacere de familie. Reporterii SPYNEWS au descoperit că soţia lui Gancea conduce o firmă care închiriază costume pentru diverse evenimente - petreceri private, serbări şcolare, emisiuni TV etc. -, iar potrivit documentelor fiscale SRL-ul produce bani frumoşi, asigurând venituri consistente familiei individului care are 64 de oameni pe conştiinţă.

Contactată, ieri, de reporterii SPYNEWS, soţia lui Gancea a susţinut că bărbatul ei nu doreşte să facă nicio declaraţie referitoare la imaginile apărute în presă zilele trecute. Motivul: Gancea are prea mult bun simţ! „Soţul meu nu doreşte să facă declaraţii, din respect pentru familiile victimelor. Cine vrea să afle opinia soţului meu poate să meargă în sală, la proces”, a declarat femeia.

Patronul care nu ştia nimic despre nimic

În faţa magistraţilor, Paul Cătălin Gancea a susţinut că, deşi era administrator al Clubului Colectiv, alături de Alin Anastasescu şi Mincu Costin, nu ştia ce se întâmplă în ograda lui. "Sunt administrator al societăţii SC Colectiv Club SRL, împreună cu Alin Anastasescu şi Mincu Costin. Eu nu ştiam despre organizarea evenimentului din data de 30.10.2015, în cadrul SC Colectiv Club, eu nu mă ocup de organizarea. cei care se ocupă sunt Mincu Costin şi Anastasescu Alin. Atribuţiile mele nu sunt definite în mod concret. Între noi, cei trei administratori, era o înţelegere mai mult verbală, prin care ne-am împărţit mai multe roluri, eu ocupându-mă mai mult de partea de contabilitate, de angajări, de contractele de muncă. (...)

Cu privire la evenimentul din data de 30.10.2015, nu ştiam că o să aibă loc, nu ştiam la ce oră începe, nu ştiam la ce oră se termină, dar aveam idee că urma să aibă loc un concert prin intermediul aplicaţiei de pe facebook. Am fost anunţat în jurul orei 21:30, în data de 30.10.2015. În seara zilei de 30.10.2015, eram la birou şi am plecat în jurul orei 22:20-22:25. Se auzea muzică din club, dar nu ştiu de cât timp începuse concertul. (...) Nu cunoşteam numărul exact de persoane care urmau să participe la concert şi nici nu cunoşteam dacă era intrarea liberă sau nu. Media persoanelor care participau la evenimente era de 500-600 de persoane, eu am participat la rândul meu la concerte. Mie mi s-a părut încăpătoare sala, deoarece puteai să dansezi şi să nu te atingi de alte persoane”, a declarat Gancea, în faţa magistraţilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest