EXCLUSIV. Ce voce se aude dacă suni pe telefonul lui Gheorghe Dincă

EXCLUSIV. Ce voce se aude dacă suni pe telefonul lui Gheorghe Dincă © arhivă

Încă de la începutul anchetei în cazul Caracal au ieşit la iveală informaţii tulburătoare referitoare la device-urile pe care Gheorghe Dincă le folosea. "Monstrul din Caracal" era încântat de tehnologie şi le cumpăra şi oamenilor cu care lucra cartele prepay. Ştim bine că toate telefoanele lui Dincă au fost supuse expertizei, dar ce se întâmplă acum, dacă încercă să-l apelezi pe "monstrul din Caracal"?

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti a dispus prin încheierea nr. 25697/3/2019 din 28.08.2019 autorizarea prealabilă a punerii la dispoziţie a datelor de trafic şi localizare, preluate de către furnizorii de rețele publice de comunicații electronice și furnizorii de servicii de comunicații electronice destinate publicului.

Astfel, pentru perioada 01.01.2017 – 13.08.2019, prin intermediul Biroului Tehnic și de Criminalistică din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura centrală, datele de trafic și localizare, prelucrate de către furnizorii de rețele publice de comunicații electronice și furnizorii de servicii de comunicaţii, s-au făcut cercetări la nivel informatic. 

Printre telefoanele mobile ori cartelele SIM care se regăsesc în rechizitoriu, în acest context, apar şi numerele a patru cartele SIM care erau notate cu "al meu". Acestea au fost identificate în agenda unui telefon din locuinţa groazei. 

Ce voce se aude dacă suni pe telefonul lui Gheorghe Dincă

Spynews.ro vă spune ce se întâmplă dacă suni pe telefonul din Dincă!

Odată apelat fiecare dintre cele patru numere amintite anterior, ce cândva îi aparţineau lui Gheorghe Dincă, vocea înregistrată pentru mesageria vocală anunţă că "Numărul format nu este conectat"

Această voce feminină îi aparţine robotului reţelei de servicii de comunicaţii. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro