EXCLUSIV / Cinci fetiţe, agresate sexual de un angajat al primăriei / Scene horror, la o școală de fițe din București!

Un angajat al unei primării de sector a fost arestat preventiv după ce, într-o sigură zi, a atacat cinci fetițe care învață la o școală situată într-una dintre cele mai exclusiviste zone ale Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, cinci fetițe în vârstă de 13 și 14 ani, eleve ale unei şcoli de fiţe din zona Kiseleff, au sunat luna trecută, în aceeaşi zi, la ore diferite, la 112, anunțând că ar fi fost atacate de un bărbat care și-ar fi expus organul sexual, în public. Inițial, în zona au ajuns echipaje ale Secției 2, care au reușit să prindă un suspect. Individul a fost legitimat şi, în urma verificărilor, s-a descoperit că acesta era angajat la o primărie de sector și îşi căuta victimele minore chiar cu mașina de serviciu.

 

Ștefan T., în vârstă de 36 de ani, a fost predat ofițerilor Serviciului Omoruri, care lucrează la nou-înființatul birou specializat în investigarea infracțiunilor sexuale. După ce a fost audiat, perversul a fost prezentat instanței, care a decis arestarea preventivă a acestuia. În plus, așa cum se întâmplă în cazul tuturor agresorilor sexuali, acestuia i s-au prelevat probe biologice, care au fost deja introduse în baza de date genetice a infractorilor din România.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro