EXCLUSIV / Cine l-a rupt în bătaie pe Ion Boschet! Anchetatorii au rămas mască

+4 click pentru
galerie

Polițiștii care anchetează bătaia cruntă încasată de controversatul om de afaceri Ion Boschet au o pistă care conduce către una dintre cele mai periculoase zone ale lumii interlope din România!

Omul de afaceri Ionel Cojocea, cunoscut atât în lumea mondenă, cât și în cea interlopă, sub numele de Ion Boschet, a ajuns în spital, luna trecută, după ce a fost snopit în bătaie în scara blocului. Potrivit unor surse judiciare, Boschet a fost internat cu o mână fracturată și o rană la cap. Medicii au anunțat atunci autoritățile, iar polițiștii Secției 9 au deschis un dosar.

Sursele citate au precizat că victima nu i-ar fi ajutat foarte mult pe anchetatori și ar fi spus că a fost lovit de două persoane pe care nu le cunoaște, care s-ar fi folosit inclusiv de o rangă. Deși a fost luată în calcul inclusiv ipoteza unei tentative de tâlhărie, judiciariștii presupun că bărbatul ar fi primit un avertisment din partea unor cămătari, după ce s-a stabilit că acesta ar fi împrumutat, cu dobândă, diferite sume de bani. În același timp, însă, fostul iubit al Andreei Spătaru a anunțat public, după incident, că a ieșit din lumea interlopă și nu are datorii la nimeni.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest