EXCLUSIV / Cocalarul “şifonat” de vatman, legături periculoase cu cel mai violent clan mafiot / Bani din droguri şi prostituţie!

+6 click pentru
galerie

Individul care a dat-o parte-n parte cu tramvaiul şi l-a ameninţat pe vatmanul care nu l-a ocolit are legături cu cel mai periculos clan mafiot din ţară.

“Şmecherul” devenit celebru peste noapte după ce a fost filmat şicanând în trafic un vatman pe care ulterior l-a avertizat că îi va “aranja” familia ar putea oricând să-şi pună ameninţările în aplicare, el fiind un apropiat al temutul clan Ştoacă. SPYNEWS a intrat în posesia unor imagini care demonstrează clar legăturile dintre individul care, la 22 de ani, are bolid de 20.000 de euro şi gruparea infracţională specializată în trafic de droguri şi proxenetism.

Aşa că nu este exclus ca, în curând, vatmanul care l-a umilit pe cocalarul din clanul Ştoacă să sufere vreun accident nefericit sau să fie tâlhărit de vreun copil priceput la mânuit “şundeaua”, care, evident, nu va răspunde penal.

Procurorii DIICOT, îngenuncheaţi de mafioţii din clanul Ştoacă

Anul trecut, DIICOT se lăuda cu zeci de percheziţii care vizau clanul Ştoacă, acuzat de “trafic de droguri de mare risc, trafic de persoane, proxenetism, trafic de influenţă, trafic de minori, înşelăciune, influenţarea declaraţiilor, cumpărare de influenţă şi dare de mită”. Până în prezent, interlopii nu au fost trimişi în judecată, iar ei mai mulţi sunt cercetaţi în stare de libertate. Culmea, tocmai DIICOT explica, într-un comunicat, faptul că cei din clanul Ştoacă sunt extrem de periculoşi şi recunoştea că nu este capabil să destructureze gruparea.

“De câţiva ani, prin intervenţii succesive din partea organelor judiciare, se actionează pentru destructurarea unei grupării ce acţiona, cu precădere pe linia traficului ilicit de droguri de mare risc, în municipiul Bucureşti, grupare de tip mafiot, bazată pe relaţii de familie, cunoscută în lumea interlopă sub denumirea de ”Ştoacă”. Ceea ce s-a dorit a fi o descurajare a membrilor reţelei în a se implica în distribuirea pe piaţa neagră a drogurilor de risc, în special a heroinei şi cocainei, s-a dovedit o activare a unei noi generaţii, crescută şi instruită de cei ce au coordonat de-a lungul timpului activitatea infracţională a grupării, aceştia profitând de faptul că niciodată nu s-a reuşit destructurarea completă a grupului, o parte din liderii rămânând în libertate", preciza DIICOT.

Procurorii DIICOT par foarte bine documentaţi cu privire la activitatea mafioţilor din clanul Ştoacă, însă, în mod bizar, nu par prea interesaţi să pună piciorul în prag. „Liderii grupării Ştoacă şi-au crescut, educat şi instruit copiii sau persoanele aflate în relaţii de afinitate cu ei, conform unor reguli stricte ce au vizat ”jurământul” tăcerii, al sacrificiului pentru lider, al condiţionării acţiunilor infracţionale de voinţa şi ştiinţa persoanei care ocupă poziţia de lider sau de persoană de încredere a acestuia", explică DIICOT.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro