EXCLUSIV / Criminalul care a evadat ca să se distreze la un chef al mafiei a mai făcut o victimă / Imagini exclusive

+5 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai sângeroși criminali din România, care a evadat dintr-un spital de maximă siguranță pentru a dansa pe manele la un chef al interlopilor din Brăila, a comis-o din nou!

Interlopul brăilean Stivensen Băncuță, supranumit ”criminalul de la Millenium”, membru al sângeroasei grupări care este condusă de ”cvartetul” Oaie-Crăcănatu-Corbu-Soare, a mai făcut o victimă, pentru care a plătit o sumă incredibilă. Cu o crimă la activ, Stivensen a încercat să ucidă, din nou, împreună cu tatăl său și unul dintre frați, un interlop dintr-o grupare rivală, atacându-l cu săbiile, în plină zi, la Starea Civilă din Brăila. Deși fapta a fost un atac în stil mafiot, fără dubii, magistrații brăileni cu salarii speciale au considerat că mafioții blini de bani merită să rămână în libertate, etichetând fapta drept ”tulburare a liniștii publice”.

Astfel, judecătorii, la solicitarea procurorilor, au dat o sentință pe măsură: ”Condamnă pe inculpatul Băncuță Ion la pedeapsa amenzii de 1.200 lei, corespunzătoare a 120 zile amendă ( 10 lei o zi amendă x 120 zile), pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Condamnă pe inculpatul Băncuţă Stivensen la pedeapsa amenzii de 1.500 lei, corespunzătoare a 150 zile amendă ( 10 lei o zi amendă x 150 zile), pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Condamnă pe inculpatul Bănică Selford la pedeapsa amenzii de 1.500 lei, corespunzătoare a 150 zile amendă ( 10 lei o zi amendă x 150 zile), pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice”. Așa că rivalul atacat în plină stradă i-a costat pe interlopi mai puțin de 1.000 de euro. 

Potrivit unor surse judiciare, poliţiştii şi procurorii ”au fost legaţi de mâini şi de picioare, pentru că persoana înjunghiată, Cezar Marian Şaim, victima celor trei, nu a depus plângere împotriva celor din gruparea Băncuţă”. Aşa că, potrivit ”oamenilor legii”, inculpaţii nu au putut fi traşi la răspundere decât pentru o singură infracţiune:  tulburarea ordinii publice. Însă polițiștii și procurorii au omis, din motive numai de ei știute, faptul că cei trei aveau un trecut infracțional impresionant, Stivensen având la activ un omor calificat , iar Selford - o tentativă de omor.

Pe 7 ianuarie 2001, Stivensen Băncuţă  l-a înjunghiat, în discoteca ”Millenium” din Brăila,  pe Lucian Pandrea, de 24 de ani, nepotul lui Spiru Buricea, zis “Haret”, lider al unei grupări interlope rivale. Tânărul a decedat după câteva minute, iar Stivensen a reuşit să dispară din discotecă înainte de intervenţia mascaţilor şi a fost prins după nouă luni de căutări. A fost închis la spitalul de psihiatrie Săpoca, iar în timp ce ispășea pedeapsa a fost văzut în libertate, chefuind de mama focului, la o petrecere cu maneliști (foto jos) organizată de liderul interlop Stănel Corbu. După apariția în presă a imaginilor, managerul spitalului Săpoca a fost demis.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro