EXCLUSIV. Cu ce diagnostic a fost Dincă internat la Psihiatrie! Aşa plănuieşte să scape de închisoare

Aşa plănuieşte Dincă să scape de închisoare! Planul său a fost înregistrat © arhivă

Gheorghe Dincă, trimis în judecată pentru opt infracţiuni, nu are de gând să îşi petreacă următoarea perioadă din viaţă după gratii. "Monstrul din Caracal" şi-a făcut un plan chiar când era interceptat de autorităţi.

Gheorghe Dincă a pus la cale un plan prin care, crede el, poate scăpa din închisoare. Planul său a fost înregistrat în celulă, în timpul în care era interceptat de anchetatori. "Monstrul din Caracal" i-a povestit agentului care se dădea drept colegul său de celulă cum are de gând să scape. 

În acea conversaţie, Gheorghe Dincă i-a spus colegului de celulă că la un moment dat va fi internat într-un spital de psihiatrie. Pare-se că inculpatul va încerca să le demonstreze autorităţilor că are probleme psihice. 

De altfel, privind acest subiect, Carmen Obârşanu, avocata familiei Melencu, a declarat la RTV că Gheorghe Dincă vrea să fie internat la psihiatrie pentru a face "sex cu asistenele". 

Cu ce diagnostic a fost Dincă internat la Psihiatrie

Spynews.ro vă prezintă în exclusivitate detalii legate de internările lui Dincă la psihiatrie

Prima dată, Gheorghe Dincă a fost internat la secţia de Psihiatrie, de pe 30.01.2009 până la data de 06.02.2009, la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Diagnosticul: „tulburare de personalitate organică, fond mixt cu decompensări disforice”.

Vor urma alte internări, în perioada: - 02.04.2009 - 16.04.2009, tot la Spitalul Județean de Urgență Slatina - același diagnostic; iese ameliorat şi 03.07.2009 – 16.07.2009, cu ”tulburare de personalitate și comportament organice pe fond toxic”.

Se precizează că pacientul este adus de familie în secția de Psihiatrie pentru un tablou psihopatologic deteriorativ, manifestat prin neliniște și agitație psiho-motorie, iritabilitate și irascibilitate, tulburări prosexice (n.n. de atenție), mnezice (n.n. de memorie), insomnie etc.

De asemenea, "iese ameliorat" după 14 zile petrecute la psihiatrie, între 03.12.2009 – 17.12. 2009 - cu același diagnostic ca cel din iulie 2009.

Apoi, Gheorghe Dincă este internat din nou în perioada 11.02.2010 – 25.02.2010, la Spitalul Județean de Urgență Slatina - același diagnostic; iese ameliorat. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro