EXCLUSIV. Cum a fost găsită Cristina Ţopescu şi când a murit, de fapt!

EXCLUSIV. Cum a fost găsită Cristina Ţopescu şi când a murit, de fapt! © arhivă

Spynews.ro a aflat în exclusivitate detalii şocante în cazul morţii realizatoarei TV Cristina Ţopescu. Jurnalista a fost găsită fără suflare abia duminică, 12 ianuarie, în urma unei sesizări făcute de o vecină. Cum a fost găsită şi când a murit, de fapt, jurnalista, vă spunem acum!

Trupul neînsufleţit al Cristinei Ţopescu a fost găsit în casa ei din Otopeni, duminică seară, 12 ianuarie. O vecină este cea care a alertat autorităţile, după ce nu o mai văzuse pe jurnalistă de trei săptămâni. Femeia a observat în anexa locuinţei, înainte să apeleze 112, doi câini morţi. Cum Cristina Ţopescu nu şi-ar fi lăsat animalele să moară de foame, vecina s-a îngrijorat pentru starea ei.

Spynews.ro a aflat în exclusivitate cum a fost găsită jurnalista. Potrivit surselor noastre bine informate, Cristina Ţopescu era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni lungi şi un tricou cu mâneca scurtă. Toată pătura de pe pat era plină de păr! 

Cadavrul jurnalistei era într-o stare avansată de descompunere, din cauza căldurii din cameră. Centrala termică era pornită, iar geamurile închise! Tot sursele noastre spun că realizatoarea TV a fost găsită pe partea dreaptă, cu mâna sub cap.

Când a murit Cristina Ţopescu? Potrivit informaţiilor obţinute în exclusivitate de Spynews.ro, jurnalista şi-ar fi dat ultima suflare pe 28 decembrie, între orele 16 şi 24. 

Cristina Ţopescu va fi incinerată miercuri, 15 ianuarie, la Crematoriul Bârzeşti.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro