EXCLUSIV / Cum l-au "ars" gardienii pe milionarul acuzat că şi-a abuzat sexual colegul de celulă!

+3 click pentru
galerie

Milionarul craiovean acuzat că și-a supus colegul de celulă unor perversiuni sexuale a fost pedepsit de angajații penitenciarului în care își execută condamnarea.

Porivit unor surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), omul de afaceri Genică Boierică are de suferit în urma acuzațiilor extrem de grave pe care i le aduce presupusa victimă. Dacă până acum milionarul de bucura, cât de cât, de o oarecare libertate de mișcare, fiind încarcerat la regim semideschis, odată cu ancheta internă regimul de detenție i-a fost schimbat. Ca urmare, Boierică stă acum închis permanent și este scos doar pentru programul de plimbare, pe care l-ar face separat de restul colegilor. În plus, ar fi pierdut și dreptul la muncă, în condițiile în care zilele lucrate îl ajutau să obțină o reducere de pedeapsă.

Înarcerat la Penitenciarul Craiova, Genică Boierică se află în mare încurcătură după ce un alt deținut l-a acuzat că l-ar fi abuzat sexual în cameră. Mai mult, bărbatul ar fi scuipat într-un pahar pe care l-ar fi dat gardienilor spunând că recipientul conține probe indubitabile. Surse judiciare au confirmat, pentru spynews.ro, că reprezentanții închisorii au anunțat Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, unde a fost deschis un dosar in rem, iar probele vor fi supuse unor analize medico-legale.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro