EXCLUSIV / Cum s-a rupt în două familia lui Nuțu Cămătaru! Fiul cel mare al interlopului a luat o decizie radicală

+4 click pentru
galerie

Proaspăt eliberat din închisoare, Nuțu Cămătaru s-a trezit prins într-un adevărat păienjeniș de probleme legate de viața de familie.

Revenit la vila de la Snagov, unde locuiește împreună cu soția lui Claudia și micul Cezar, temutul Nuțu Cămătaru trăiește o adevărată telenovelă, fiind împărțit între două familii. Potrivit unor surse din anturajul liderului interlop, acesta ar avea unele necazuri legate de fiul său cel mare, Nuțulică, aflat cu un picior afară din puşcărie, după ce a fost condamnat pentru o tentativă de omor comisă în 2010 într-un club de manele din București. Aflat încă în Penitenciarul Găești, închisoare de la care s-a eliberat recent și părintele lui, Nuțulică aşteaptă să iasă condiționat, pe baza recursului compensatoriu.

Sursele citate au dezvăluit, pentru spynews.ro, că, după liberare, Nuțulică va merge să locuiască împreună cu mama sa, Mica (foto sus), și bunica paternă, Mimi Cămătăreasa, în casa părintească, din sectorul 5, acolo unde, de altfel, exista și celebra grădină zoologică a tatălui său.

În același timp, Nuțu Cămătaru va sta departe de el, la Snagov, alături de noua lui familie, Claudia Brazilianca (foto sus) și fiul lor, Cezar. Spre deosebire de Nuțu, Mica nu și-a refăcut viața, preferând să se distreze, cu prietenele, prin cluburile de fițe din Capitală.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro