EXCLUSIV / Cutremur în lumea interlopă / Cine s-a înscăunat șef al Sportivilor!

+3 click pentru
galerie

Lumea interlopă a dat în clocot, după ce un celebru bătăuș de stradă, prospăt eliberat din penitenciar, a reușit să se instaleze în fruntea celei mai violente grupări infracționale din București.

Radu Roșca, unul dintre membrii marcanți ai grupării Spotivilor, ar fi devenit, recent, liderul absolut al bandei care își are cartierul general în sectorul 4. Închis în mai multe etape, pentru condamnări care au avut ca obiect infracțiuni violente, comise inclusiv cu arme de foc, Roșca ar fi revenit la cârma “bercenarilor” după ce Mircea Nebunu ar fi renunțat la statului de lider. Surse din anturajul acestuia au dezvăluit, pentru spynews.ro, că Mircea Nebunu (foto jos) ar fi părăsit țara și ar fi plecat în Italia, unde ar deține un local.

Acesta ar fi investit acolo banii pe care i-a câștigat în țară și ar fi decis să-și schimbe viața, departe de casă. În același timp, sursele citate au afirmat că Radu Roșca făcea presiuni din ce în ce mai mari, după ce ar fi reunit vechea structură a grupării Sportivilor, din care fac parte Alin Albu, zis Pittbull, Nicușor Dumitrescu, alias Bibiloi sau luptătorul Gabriel Coșoianu.

Mai mult, Roșca s-ar fi aliat și cu unii apropiați ai clanului Ștoacă, deși, nu demult, pe când el se afla la penitenciar, aceștia i-au bătut soția, la un botez. Roșca ar fi aprins butoiul cu pulbere după ce ar fi pretins o parte din profitul realizat de gruparea “bercenarilor” și ar fi încercat să-și recapete locul pierdut cu ani în urmă, după cu arestarea sa. Totuși, în timp ce se vorbea din ce în ce mai des despre iminența unor lupte pentru putere în sectorul 4, Mircea Nebunu a plecat în Italia și a renunțat, de bună voie, la statulul de lider.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro