EXCLUSIV / Decizie de ultimă oră în scandalul poliţiştilor care au amenințat cu moartea o ziaristă!

+3 click pentru
galerie

Rectorul și prorectorul Academiei Poliție au fost umiliți de șefi după ce au fost acuzați că ar fi pus un student să amenințe cu moartea o jurnalistă de investigații care a făcut o serie de dezvăluiri legate de validarea unor teze de doctorat semnate de unii șefi din Poliția Română.

După ce jurnalista de investigații Emilia Șercan (foto jos) a provocat o serie de cutremure la nivelul Poliței Române, după ce a arătat că asupra diplomelor de doctorat a unor chestori panează suspiciuni de plagiat, aceasta a fost amenințată cu moartea prin intermediul unor mesaje transmise pe Internet. Jurnalista a făcut plângere, iar autoritățile au prins un suspect. Era vorba despre un student al Academiei de Poliție. Strâns cu ușa, tânărul a povestit că, de fapt, ar fi fost pus să scrie mesajele respective de rectorul Adrian Iacob și prorectorul Mihail Marcoci.

Ca urmare, din doi șefi care tăiau și spânzurau la Academia de Poliție, aceștia au ajuns niște lucrători umili, simpli polițiști de ghișeu, obligați să zâmbească mereu și să servească cetățeanul grăbit. Potrivit unor surse din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, rectorul Iacob este lucrător la Direcția Generală de Pașapoarte, în timp ce prorectorul Marcoci a ajuns la Direcția Regim Permise și Înmatricularea Autovehiculelor (DRPCIV). Mai rău este că, dacă vor fi găsiți vinovați și vor primi condamnări definitive, cei doi vor fi dați afară.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro